Marantz CD-Receiver

Melody Media Netwerk

Toonaangevende audio-visuele elektronica fabrikant Marantz, onthult haar eerste audiosysteem met AirPlay muziek streaming mogelijkheid in de vorm van het slanke en stijlvolle Melody Music 'all-in-one' muzieksysteem. De optionele functies stellen gebruikers in staat om met één druk op de knop gemakkelijk muziek te streamen vanaf de op hun netwerk opgeslagen muziek collectie.

Het stijlvolle uiterlijk van Marantz' nieuwe Melody Media (M-CR603)-systeem wordt nog eens extra kracht bijgezet door het prestatieniveau en de afspeelmogelijkheden. De Melody Media laat u luisteren naar bijna alle vooraanstaande hedendaagse formaten en bronnen, op nagenoeg elke manier die u wilt.

 

Zoals je kunt verwachten van een lid van de Marantz familie biedt het een hoogwaardig cd-mechanisme - dat naast standaard CD's ook CD-R/RW, MP3-en WMA-gecodeerde discs kan afspelen. De DAB/DAB+ en FM/AM-tuner is voorzien van 50 voorkeuze-zenders en voegt verdere muzikale mogelijkheden toe. Zijn directe digitale USB aansluiting voor iPod of iPhone brengt het pure audio signaal direct van het apparaat naar het hoogwaardige audiofiele circuit van de Melody Media. Even indrukwekkend is zijn kracht: twee machtige stereo-versterkers van elk 60 Watt stellen de Melody Media in staat een ongelooflijk vermogen van 120W te leveren.

 

Het meest indrukwekkende is dat de Melody Media tevens uw ultieme PC en Apple Mac speelkameraadje is. Het ontwerp biedt connectiviteit met het internet of uw PC via de Ethernet-ingang op de achterzijde van het apparaat. Dankzij de DLNA 1.5-certificering biedt de Melody Media u tevens toegang tot duizenden gratis internet radio stations, evenals elk muziekbestand dat is opgeslagen op uw PC of NAS-drive. De Melody Media is voorzien van Napster en Last.fm functionaliteit die gebruikers in staat stelt om via deze wereldwijde diensten muziek te zoeken en af te spelen. Ten slotte kunt u via de M-XPort muziek streamen via Bluetooth met behulp van de optionele Bluetooth Receiver RX101.

 

De compacte afmetingen van de Melody Media zullen diegenen die op zoek zijn naar een muziekbron voor in zelfs de kleinste ruimten verheugen, terwijl de chique aluminium vormgeving - afgewerkt met een glanzend zwarte bovenkant - voor één van hi-fi werelds' mooiste behuizingen staat. Een geweldige finishing touch is het onzichtbare kabel design: vanaf de zijkant gezien zijn de kabels, aangesloten op de achterzijde, niet zichtbaar. De Melody Media is meer dan een "micro-systeem": het is een compleet hi-fi systeem met netwerk-functionaliteit dat gewoon klein is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist