Marantz Blu-ray speler

UD 9004

Een fusie van haar bejubelde vlaggenschip SA-7S1 Super Audio CD-speler en de Blu-ray technologie van het bedrijf; de Marantz UD9004 Blu-ray en Super Audio CD-bron is een echt referentie-ontwerp voor optimale
beeld- en muziekweergave.

Wat voor schijf je ook wilt afspelen - CD, SACD, DVD-Video of Blu-ray - de nieuwe Profile 2.0 UD9004 speler van Marantz zal uitzonderlijke resultaten leveren.In het hart van het videocircuit bevindt zich de bejubelde Silicon Optix Realta processor. Deze biedt "Hollywood Quality Video", of HQV, wat eigenlijk een video processing platform is met professionele broadcast-kwaliteit. Enkele van zijn geweldige features bevatten pixel-voor-pixel I/P-conversie, 1080p upscaling door een volledig 10-bits proces voor standard definition (SD) beelden, Detail Enhancement, DNR (Digital Noise Reduction) en een zeer hoogwaardige analoge videouitgang met een 297MHz/12bit Video D/A converter.

Om het 1080/24p beeld verder te verbeteren kan de UD9004 de audio- en videosignalen scheiden via dubbele HDMI-uitgangen - om zo het puurst mogelijke resultaat te leveren. Deze AV Pure Direct mode minimaliseert het negatieve effect van signalen die samen lopen en verminderen degradatie dankzij een korter signaalpad en minder verwerking.

Omdat dit een Marantz-ontwerp betreft, is er speciale aandacht geschonken aan de audioprestaties. De UD9004 omvat een verkoperd chassis dat in drie secties verdeeld is waardoor audio-, video- en voedingscircuits gescheiden worden van elkaar om zo de uiterst gevoelige audiocomponenten af te schermen.

Het audiogedeelte is afgeleid van Marantz' bejubelde vlaggenschip SA-7S1 Super Audio CDspeler en bestaat uit vier aparte printplaten om overspraak te voorkomen, inclusief twee speciale printplaten voor de XLR-uitgangen. Het circuit maakt gebruik van de beroemde Marantz HDAM-SA2's voor alle kanalen welke garant staan voor snelle, precieze signaalversterking met een grote bandbreedte, terwijl een eigen, overmaatse ringkerntransformator zorgt voor de stroomvoorziening.

High Definition audioformaten worden verwerkt door een hoogwaardige 32-bits "floating point" DSP van Analog Devices en geconverteerd maar multichannel LPCMsignaal van hoge kwaliteit. De weergave van audio kan nog verder verbetert worden via de Pure Direct Mode, die de video secties en het display uitschakelen voor de best mogelijke prestaties.

Net zo belangrijk voor de totale prestaties is het nieuw ontwikkelde, gepatenteerde precisie loopwerk. Zijn ultradunne massief aluminium lade en clamp van hoge inertie staan garant voor een ongelooflijk precieze werking, terwijl de zware zinken behuizing en geïsoleerde dubbellaagse afdekking alle mogelijke trillingen weghalen.

De tank-achtige bouw van de opgewaardeerde M1 behuizing vermindert verdere mechanische vervorming. Het uitgebreid verankerde chassis heeft een dikke bodemplaat en massieve koperen poten voor het behoud van mechanische stabiliteit en daarom ook geluidskwaliteit. Het ontwerp weegt feitelijk een massale 19,2 kg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist