Marantz AV-receiver SR7007

voor audio- en videofanaten

Marantz kondigt met trots zijn nieuwste top-AV-receiver aan: de SR7007. Voortbouwend op het succes van de veelgeprezen SR7005, belichaamt dit nieuwe thuisbioscoop-centre de traditionele Marantz-filosofie waarin unieke technologieën gepaard gaan met oogstrelende vormgeving en de fameuze weergavekwaliteit.

Het eerste wat bij deze gloednieuwe AV-receiver in het oog springt, is het stijlvolle voorpaneel met de verlichte patrijspoortdisplay en een tweede display achter een klep. Samen met de traditionele ster drukt dit op volmaakte wijze de klassieke Marantz-esthetiek uit. Een volgend opvallend kenmerk is de verbluffende audiokwaliteit: een fenomenale mix van moeiteloos vermogen, verbazingwekkend detail en sensationele diepte. Dit alles komt voort uit de toepassing van current feedback-technologie, HDAM-voorversterkers en een bijzonder krachtig discreet versterkingscircuit van 7 x 125 W bij 8 ohm. Deze onovertroffen klankprestaties zijn beschikbaar voor alle hedendaagse audiobronnen. Voor de vinyl-fanaten beschikt de SR7007 over een Phono MM-ingang; daarnaast biedt hij digitale muziekliefhebbers nog een iPod-compatibele digitale USB-ingang en een RJ-45-aansluiting voor een netwerkkabel. Met deze laatste functie hebt u toegang tot vele duizenden internetradiostations en onlinemuziekservices zoals last.fm, kunt u met de geïntegreerde AirPlay-functie muziek rechtstreeks streamen vanaf uw iDevice of bestanden afspelen vanuit de muziekverzameling op uw computer.

De videosectie van de SR7007 is ook een klasse apart. Hier worden videosignalen met extra zorg behandeld door het geavanceerde videoprocessingcircuit. Signaaltoevoer is mogelijk via niet minder dan zeven HDMIingangen, waarvan er één makkelijk toegankelijk is op het voorpaneel. Alle ingangen ondersteunen 3D- en 4kpassthrough en 4k-upscaling ter verbetering van ouder materiaal met lagere resoluties, evenals ARC (Audio Return Channel) van ARC-compatibele tv's. Nog verbluffender zijn de 3 HDMI-uitgangen waarmee gelijktijdige uitvoer naar een tv en een projector mogelijk is, evenals aansturing van een ander apparaat met een afwijkend signaal in een andere ruimte.

De audio- en video-ervaring wordt naar een nog hoger niveau getild door uitzonderlijke extra functies waarover dit nieuwe Marantz-apparaat beschikt, zoals Audyssey DSX-technologie voor een unieke ruimtelijke geluidsweergave. Om gebruikers te verzekeren van optimale klankprestaties bij gecomprimeerde bestanden die vanaf iDevices via USB worden ingevoerd, is de SR7007 verder nog voorzien van de M-DAX2 – de Marantz Dynamic Expander versie 2. Deze slimme toevoeging optimaliseert in één moeite door de kwaliteit van mp3- bestanden die binnenkomen vanaf CD of via de optionele Bluetooth-receiver RX101. Alles klinkt zuiverder, levendiger en met meer detail.

Dit nieuwe topproduct maakt ook gebruik van Audyssey MultEQ XT (voorbereid op Audyssey Pro), om de weergave voor elke individuele luisterruimte te optimaliseren. Het gebruiksgemak is daarnaast vergroot met een Setup Assistant in zeven talen en een nieuw-ontwikkelde grafische gebruikersinterface, die als overlay op het HDMI-beeld wordt geprojecteerd. Puur genot en eenvoudiger dan ooit. Al deze uitzonderlijke functies, uiteraard in combinatie met de traditionele Marantz-esthetiek, maken de SR7007 tot een uniek en krachtig systeem voor zowel liefhebbers van home theatre als fervente muziekluisteraars. Marantz liep altijd al voorop bij het terugdringen van onnodig energieverbruik, en het standby-stroomverbruik van deze nieuwkomer op de markt is dan ook nog verder gereduceerd. Het systeem heeft zelfs een automatische uitschakelfunctie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist