Marantz audio

Maak kans op een valentijnstrip naar Parijs

Marantz, wereldwijd koploper op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, kondigt vandaag een hele speciale productpromotie aan. Deze meest recente aanbieding met de naam 'To Paris With Love' speelt nu al in op de valentijnskoorts. U maakt kans op een eersteklas romantische trip voor twee personen naar Parijs. De te winnen prijs is inclusief vluchten vanaf iedere willekeurige bestemming binnen Europa naar Parijs, plus een verblijf van één nacht in een vijfsterrenhotel. Iedereen die gedurende de dertig dagen in de periode van 14 januari tot 14 februari 2014 een draadloos muzieksysteem van Marantz koopt - een Melody Media, Melody Stream of Consolette - maakt kans! Aanmeldingen moeten voor 28 februari binnen zijn. De gelukkige winnaar wordt op 1 maart 2014 bekendgemaakt.

Wil jij kans maken op deze romantische valentijnstrip?
Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier gaat u naar de speciale actiesite www.marantz.eu/valentine.Melody-serie
Bij de introductie eind 2013 zorgden de nieuwe Marantz Melody Media en Melody Stream voor behoorlijk wat sensatie. Beide - nu al bekroonde - draadloze muzieksystemen bieden de vermaarde audiokwaliteit van Marantz, vrijwel onbeperkte toegang tot een grote verscheidenheid aan muziekbronnen, optimaal gebruiksgemak, en niet te vergeten een uniek en elegant ontwerp. De grotere Melody Media ziet er niet alleen fenomenaal uit, maar levert met een krachtige 60 W x 2-kanaalsversterker bovendien weergaloze prestaties. Het systeem ondersteunt cd-audio, FM- en DAB-radio en netwerkcontent, en dit alles in ware Marantz-kwaliteit. Met de Melody Media kunt u via vTuner duizenden gratis internetradiozenders uit de hele wereld beluisteren. Of waarom probeert u niet eens de welbekende online muziekservice van Spotify of last.fm? U hebt zelfs toegang tot uw eigen muziekbibliotheek op uw computer/NAS (Network Attached Storage). En dat was nog niet alles: de Melody
Media ondersteunt ook AirPlay waarmee u uw muziek rechtstreeks vanaf iTunes en iDevices streamt. Voor eenvoudige bediening van dit vrijwel onbeperkte aantal afspeelopties, is er de Marantz Remote App voor iOSen Android-apparaten. Om het plaatje af te maken, is de Melody Media uitgerust met een digitale ingang voor aansluiting van een tv of settopbox, plus een USB-poort aan de voor- en achterzijde als handige extra aansluitoptie. Zoals u gewend bent van Marantz is het systeem voorzien van een iPod-compatibele digitale USBingang en een 'Made for iPhone'-label. Om zelfs de meest veeleisende audiofanaat tevreden te stellen, ondersteunt de Melody Media lossless-formaten zoals ALAC, 192 kHz /24-bits hoge resolutie WAV, FLAC HD-bestanden, en Gapless voor afspelen zonder pauzes.

De Melody Stream is een stuk slanker dan de Melody Media. Dit systeem is toegespitst op de nieuwe digitale media en biedt dan ook geen afspeelopties voor FM, DAB of cd's. Het apparaat opent de deur naar een oneindig aanbod aan nieuwe digitale media, gestreamd vanaf uw pc of rechtstreeks afgespeeld via internet. De Melody Stream beschikt over alle kwaliteiten en netwerkfuncties van de Melody Media.

De Consolette
Het draadloze Consolette-muzieksysteem van Marantz biedt de ware muziekliefhebber een ongeëvenaarde luisterervaring in een bijzonder hoogwaardig en compact systeem. Met 150 watt aan vermogen wordt er soepel een panoramisch stereobeeld gecreëerd dat is gebaseerd op een rijk, diep en solide basgeluid. En omdat de geluidsafstemming is ontworpen door de legendarische Ken Ishiwata, wordt elk  detail met uiterste precisie weergegeven. Het systeem is voorzien van veelzijdige netwerkopties en is in staat draadloos audio te streamen vanaf vrijwel elk apparaat in het thuisnetwerk. Dankzij de ingebouwde iPod-dock en USB- en lijningangen staat de Consolette garant voor een rijke en natuurgetrouwe geluidsweergave vanuit alle mogelijke audiobronnen. Het voorpaneel en de knoppen zijn van metaal en de achterkant is vervaardigd uit echt walnoothout. Degelijkheid en betrouwbaarheid stonden voorop bij het ontwerp van de uitschuifbare docklade, de draaiknop en de selectieknoppen. Dit ware vakmanschap wordt nog eens bevestigd door de ronde display, compleet met kenmerkende Marantz-ster.

Kijk voor meer informatie op https://www.marantz.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist