Marantz alles in 1 speler

M-ER803

Marantz zal tijdens de High End Show in Műnchen de eerste nieuwe producten vertonen van dit jaar, een jaar waarin Marantz wellicht met de sterkste product line up ooit op de markt komt. In 2010 zullen een aantal nieuwe imposante producten gelanceerd worden in alle productcategorieën waarin Marantz vertegenwoordigd is, bestaande uit onder meer stereo, home cinema, hoogwaardige all-in-one systemen en netwerk audio.

Bezoekers van de High End Show zullen getuige zijn van de wereldpremière van de uitmuntende Marantz M-ER803, een hoogwaardige, lifestyle alles-in-1 speler. De M-ER803 zit vol met vernieuwende technologieën in zijn compacte behuizing waaronder het afspelen van Blu-ray discs, DVD discs met upscale mogelijkheid en CD discs. Met de digitale iPhone/iPod aansluiting via de USB poort en de draadloze Bluetooth connectiviteit is dit een speler die gracieus in elke huiskamer past.

Ook zal Marantz dit jaar in een compleet nieuw segment vertegenwoordigd zijn met de nieuwe NA7004, een hoogwaardige Netwerk Audio Speler. Dit ingenieuze product verbindt de werelden van ‘HiFi' en ‘Nieuwe Media' naadloos met elkaar. Muziek opslaan op je PC, iPhone, luisteren naar Last.fm, Napster of vTuner voor Internet Radio, zelfs FM, DAB, DAB+, met de NA7004 kan het allemaal. Door het gebruik van de Marantz eigen Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) en zijn veelzijdige format compatibiliteit, levert de NA7004 alle audio af in audiofiele kwaliteit.

Tenslotte zal de SR7005 te bewonderen zijn, Marantz' nieuwe vlaggenschip AV Receiver. Met een vermogen van 7x 125 Watt rms en zes HDMI uitgangen in de nieuwste 1.4 versie, wordt 3D TV volledig ondersteund. De in een prachtig design gestoken AV receiver biedt verder streaming van PC's, Napster en Internet Radio. En, zoals je van Marantz mag verwachten, natuurlijk voorzien van de Marantz eigen HDAM technologie en speciaal geselecteerde componenten voor de beste en meest natuurgetrouwe audio weergave.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist