Loewe

Met zijn nieuwe multiroom-luidsprekers Loewe klang mr5, klang mr3 en klang mr1 introduceert het al lang bestaande bedrijf Loewe drie nieuwe sonische kunstwerken die audio-content en muziek door het hele huis verspreiden. Naast eersteklas geluid en elegant design maakt de serie indruk met een nieuw multiroom-platform en de integratie van tal van streamingdiensten. De nieuwe klang multiroom-speakers liggen nu in de winkels.

Kracht van geluid.
De Loewe klang mr-serie baant zich niet alleen een weg in design, maar ook in akoestiek. Zo ondersteunt het topmodel Loewe klang mr5 de hoge resolutie audiostandaard Flac met een resolutie van 192 kHz en garandeert het hoogste niveau van plezier, zelfs voor veeleisende hifi-enthousiastelingen. Met een totaal muziekvermogen van 180 watt en 11 speakers brengt de klang mr5 speaker moeiteloos geluid naar grotere kamers. Met drie tweeters, drie full-range speakers, een subwoofer en vier passieve radiatoren zullen muziekliefhebbers al na een paar tonen diep in de muziek worden ondergedompeld.

De Loewe klang mr3 wordt geleverd met een krachtig totaal muziekvermogen van 150 watt. Uitgerust met 6 full-range luidsprekers, een subwoofer en twee passieve radiatoren, is de boekenplankluidspreker perfect geschikt voor middelgrote kamers.

Het kleinste familielid, de Loewe klang mr1 maakt vooral indruk in kleinere ruimtes met een totaal muziekvermogen van 30 watt en multiroom-functionaliteit. De meegeleverde muurbeugel en het compacte design maken het een perfecte complementaire satellietluidspreker voor de Loewe klang bar5 mr. Bovendien zijn alle drie de Loewe klang mr-luidsprekers uitgerust met WDAL 2.0 om te fungeren als draadloze satellietluidsprekers met lage latentie voor een uitgebreid geluidsbeeld.

Verfijning in design.
Het kegelvormige design van de klang mr-luidsprekers, bedekt met elegante akoestische stof, creƫert een superieure en elegante visuele indruk. Het glazen touchpanel aan de bovenzijde is eenvoudig te bedienen en biedt plaats aan maximaal vijf favorieten. Deze kunnen vanuit elke bron worden samengesteld, zodat klanten net zo gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete radiostations als hun eigen Spotify-afspeellijst.

Overvloed aan geluid in elke kamer.\
Alle drie de Loewe klang mr-luidsprekers kunnen op vrijwel elke manier worden gecombineerd om in elke kamer van muziek te genieten. Het DTS Play-Fi-platform ondersteunt Apple Home en Google Home, zodat gebruikers in totaal tot 32 speakers in het netwerk kunnen plaatsen, tot 16 speakers in een zone met maximaal vier zones. Technologieƫn zoals Apple AirPlay 2 en Chromecast zijn ook inbegrepen, zodat elke Loewe klang mr-luidspreker naadloos past in bestaande multiroom-omgevingen.

Direct Streamen.
Dankzij de samenwerking met DTS Play-Fi kan Loewe een divers platform bieden dat een buitengewoon aantal functies en streamingdiensten mogelijk maakt. Hij wordt comfortabel bediend via Apple Airplay 2 of Google Cast en biedt in een mum van tijd toegang tot tal van populaire streamingdiensten zoals Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer of internetradio. Bovendien kunnen klanten hun mobiele telefoon gemakkelijk via Bluetooth met de luidspreker verbinden en hun afspeellijst en favoriete nummers afspelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist