Loewe

Beste tv ter wereld


De Loewe Individual Compose is door het toonaangevende Duitse vakblad HomeVision uitgeroepen tot beste tv ter wereld. Dit dankt de tv aan haar verregaande personalisatiemogelijkheden en de combinatie van topkwaliteit, technologie en stijlvol design. Voor wat betreft zowel uiterlijk als functionaliteit is de variatie oneindig. Naadloos  aan te passen zijspeakers, een actieve subwoofer, een 40- of 46-inch beeldscherm en een opstelling als wand-, tafel- of plafondmodel: werkelijk alles is mogelijk bij de Individual Compose. Bovendien is de tv uitgerust met geavanceerde technische functies in een stijlvol en strak design. Dit maakt de Individual Compose volgens HomeVision dé ideale tv voor “liefhebbers van schoonheid en een allesomvattend aanbod”.

HomeVision was het eerste vakblad dat de standaardconfiguratie van de Individual Compose grondig testte. De reacties van de HomeView-redactie waren bijzonder positief: “Het geperfectioneerde totaalconcept is voorzien van een voortreffelijke afwerking, schitterende uitrusting met hardwaremodules, luxueuze en uitgebreide mogelijkheden die toch uiterst eenvoudig intuïtief  te bedienen zijn. Dit in combinatie met de uitstekende audiovisuele resultaten maakt de Loewe Individual Compose tot de beste televisie ter wereld.”

Het vaktijdschrift beoordeelde de Individual Compose op de beeld- en klankkwaliteit, uitrusting, bediening en afwerking. De tv haalde in totaal het hoogste puntenaantal van alle tv’s die het vakblad ooit testte. Op het gebied van afwerking, geluidskwaliteit, extra functies en tuner behaalde de tv zelfs de maximale score. Maar ook voor wat betreft gebruiksgemak, HD-beeldkwaliteit en beeldscherpte kwam de tv uitstekend uit de test. HomeVision prees de Loewe Individual Compose met name voor zijn sensationele afwerking, HDTV-tuner met opnamefunctie en aantrekkelijke HD-beeld.

De Individual Compose is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Loewe-vakhandelaars voor een adviesprijs van 5.599 euro voor de 46-inch versie, en 4.499 euro voor de 40-inch versie.


Kijk voor meer informatie op: www.loewe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist