loewe

Mooi vloeiende beelden


Een kraakhelder beeld in een stijlvol jasje. Dat typeert de vernieuwde Loewe Xelos-productlijn. Loewe heeft de verbeterde serie tv’s uitgerust met een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit op basis van 100-Hertz- en HD+-technologie.

Schokkerige en onscherpe beelden zijn met de Xelos voorgoed verleden tijd. De tv’s danken dit aan de gebruikte 100-Hertztechnologie die zorgt voor een verdubbeling van de beeldfrequentie en de geïntegreerde HDTV-receiver. Dit resulteert uiteindelijk in haarscherpe en gedetailleerde beelden. Ook filmliefhebbers genieten maximaal van dvd’s dankzij de vloeiende beelden met een uitstekende contrastratio. Uiteraard beschikt de Xelos HD+ 100 over een geïntegreerde Common Interface voor Pay-TV en ontvangstopties als DVB-T of DVB-C. De tv’s zijn eveneens verkrijgbaar met een geïntegreerde digitale satellietontvanger. Mits uitbreiding met een RS-232C-interface, zijn deze televisies perfect integreerbaar in een thuisnetwerk.

 

De vernieuwde modellen bieden naast een perfect beeld ook optimaal geluid. De System Sound+- en CRX Sound-functies voorzien haarscherpe video’s van topkwaliteit audio. Daarnaast zijn de luidsprekers van het toestel als centerspeaker te gebruiken. Voor degenen die thuis willen genieten van een ware bioscoopervaring, is de tv uit te breiden met een optionele DolbyDigital-module en een Loewe-luidsprekersysteem. Bovendien zijn de varianten met ingebouwde harde schijf uitgerust met 2 USB-aansluitingen, waardoor de hele familie vakantiefoto’s op groot scherm kan bekijken.

De Xelos HD+ 100 is uiterst comfortabel en eenvoudig te bedienen met de Assist+-afstandsbediening. Ook blinken de tv’s uit voor wat betreft de snelheid van teletekst. Dankzij een bijzonder hoge opslagcapaciteit kunnen persoonlijke teletekstpagina’s in minder dan geen tijd probleemloos worden opgeroepen.

De nieuwe Xelos-modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, chroomzilver en donkerzilver, in 32-, 37- en 42-inch-versies (81, 94 of 106 cm). Uiteraard worden ze geleverd met een stijlvolle tafelvoet.

De Xelos HD+ 100-serie vindt u bij de geautoriseerde Loewe-vakhandelaars voor een adviesprijs vanaf 2.299 euro (incl. btw).

Kijk voor meer informatie op: www.loewe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist