Loewe

de beste TV ter wereld


Loewe presenteert de Individual 52 Compose, een tot in detail te personaliseren televisie met een beelddiagonaal van 52 inch (132 cm). Het 46 inch-model van deze tv is eerder door het toonaangevende Duitse vakblad HomeVision uitgeroepen tot de beste ter wereld. Dit dankt de televisie aan haar complete functieaanbod, verregaande personalisatiemogelijkheden en de combinatie van topkwaliteit, technologie en stijlvol design. De Individual 52 Compose gaat nog een stap verder. Met deze gigant genieten gebruikers van video’s, tv-programma’s en multimediacontent op bioscoopformaat.

De Individual 52 Compose heeft alles wat liefhebbers zich kunnen wensen in een tv: geïntegreerde hardeschijfrecorder, Hybrid-Tuner-concept voor analoge en digitale ontvangst via antenne, kabel of satelliet, twee USB-interfaces en twee Common Interfaces voor de ontvangst van Pay-tv-zenders. Haar hoge beeldkwaliteit dankt de tv aan de HDTV-receiver, Full HD Panel (1.920 x 1.080 pixels) en 100 Hertz-technologie. De televisie is eveneens te combineren met de unieke Loewe Sound Projector.

De Individual 52 Compose is tot in de puntjes naar wens samen te stellen. Door de tv te combineren met audiocomponenten, zoals speakers en een subwoofer, kunnen filmliefhebbers de ultieme thuisbioscoop creëren. Dankzij de RS 232-interface is de tv ook te koppelen aan Premium Home Automation-systemen, zoals AMX of Crestron. Zo functioneert de Individual 52 Compose als middelpunt van het home entertainment-systeem. Daarbij is het toestel te plaatsen als wand- of tafelmodel en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Gebruikers kunnen kiezen uit aluminium/zilver of aluminium/zwart met uiteenlopende soorten inlegwerk aan de zijkanten van de tv – zoals robijn of chroom hoogglans.

De Individual Compose 52 is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Loewe-vakhandelaars voor een adviesprijs van ongeveer 6.799 euro.


Kijk voor meer informatie op: www.loewe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist