Loewe televisies

Art LED

Loewe zet met de nieuwe Art 46 LED het succesverhaal van de televisietoestellen-lijn Art voort. Met Art LED doet hoogwaardig design zijn intrede in de woonkamer. Achter het aansprekende uiterlijk van de nieuwe Flat-TV gaan een fascinerend functioneel innerlijk en bijzondere technische innovaties schuil, gepaard met het grootst mogelijke comfort. In het middelpunt van de beeldtechniek van de nieuwe Loewe Art LED staat het LED-panel, dat met zijn 200 Hz beeldperformance zorgt voor een excellente, uiterst exacte en haarscherpe weergave van bewegingen. De Edge-LED achtergrondbelichting staat daarbij garant voor uitstekende contrastwaarden. De geïntegreerde luidsprekers zorgen
voor de passende sound. Ze verwennen het oor met exacte hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige bas. De nieuwe Loewe Art 46 LED vormt daarmee de perfecte basis voor een grootse thuisbioscoop.Comfortabele techniek
Ook wat betreft multimedia slaat de Art LED een goed figuur. Met het nieuwe mediaportaal Loewe MediaHome is het voor het eerst ook bij de Art familie gemakkelijk mogelijk om met de TV toegang te krijgen tot foto's, video’s en muziek in het thuisnetwerk of op een lokaal USB-opslagmedium. Zo kunnen vakantiefoto's op de harde schijf van de eigen PC of muziekvideo’s op een USB-stick in volledig formaat en in optimale kwaliteit worden bekeken. Bovendien maakt het nieuwe Loewe MediaNet bij de varianten met geïntegreerde harde schijf nu al de comfortabele toegang tot online content mogelijk. Ongecompliceerd en snel kunnen met MediaNet internetvideo's worden bekeken, webradio worden beluisterd en een grote selectie van overige internetcontent worden opgeroepen. Allemaal dankzij een intuïtief bedieningsconcept via een paar drukken op de knop van de afstandsbediening. Met het nieuw vormgegeven bedieningsoppervlak met zijn overzichtelijke menustructuur is het gebruik van deze functionele veelzijdigheid kinderlijk eenvoudig.

Voorbereid voor Loewe MediaText
Een bijzonder hoogtepunt bij de nieuwe Art LED DR+ is Loewe MediaText: met deze nieuwe functie integreert Loewe de mooiste en tegelijk meest comfortabele teletekstfunctie aller tijden, gebaseerd op de HbbTV-technologie. Dit is een Europese standaard die in Duitsland al door enkele zenders wordt aangeboden. Loewe is met MediaText een van de eerste ondernemingen die dit bijzondere aanbod op de markt brengt. Zo is de Art LED DR+ helemaal klaar voor de toekomst. Nog een plus voor een onbezorgde blik in de toekomst biedt de CI+ interface, waarvan de Art LED over twee stuks beschikt. MediaText zal na de software-update in het voorjaar van 2011 beschikbaar zijn.

Aantrekkelijk uiterlijk
Met de vormgeving van de Art LED, die in samenwerking met Phoenix Design is ontworpen, citeert Loewe designelementen van de succesvolle Loewe Spheros en Loewe Art SL modellen. De televisies zijn ondanks hun grote hoeveelheid geïntegreerde functies nog slanker geworden. De harmonieuze integratie in de woonomgeving wordt nog gemakkelijker door drie aantrekkelijke kleurvarianten: edel Zwart Hoogglans, technisch Chroom Zilver of het nieuwe, behaaglijk-warme Mokka. Ook bij de opstellingsconcepten biedt Loewe een grote keus aan individuele varianten. Van een Table Stand met draaibare en in hoek verstelbare voet tot een net zo beweeglijke Floor Stand en VESAwandhouders: voor elke situatie is er een perfecte oplossing. Een voorziening voor de bevestiging aan de wand is al geïntegreerd in de achterwand van de behuizing.

Uitstekend geluid
Ook bij de weergave van geluid mag je hooggestemde verwachtingen hebben van een icoon in design. Verfijnd geconstrueerde, gesloten twee-weg-boxen staan garant voor exacte hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige bas. Alle modellen beschikken over Dolby Digital Plus. De Art 46 LED beschikt bovendien over geïntegreerde AC3 en dts. Het muziekvermogen van twee maal twintig Watt stereo plus veertig Watt voor het lage-tonen-bereik zorgt te allen tijde voor een helder, krachtig geluid. Uitbreiding met andere Loewe audiocomponenten is dankzij volledige compatibiliteit altijd mogelijk. Milieuvriendelijk Bij het concipiëren van de Art LED werd bijzonder veel waarde gehecht aan milieuvriendelijkheid en zuinige omgang met natuurlijke bronnen. De Art LED is bijvoorbeeld vrij van lood en kwikzilver. De LED achtergrondbelichting helpt om het stroomverbruik op een bij deze tijd passend laag niveau te houden. De energiebesparingsfunctie OPC regelt optioneel de helderheid van het display, passend bij de belichting in de ruimte en brengt zo het stroomverbruik omlaag. In de standby-modus bedraagt het stroomverbruik minder dan 0,4 Watt. En natuurlijk zijn Loewe producten al sinds jaren uitgerust met netschakelaars die zorgen voor een reëel verbruik van nul Watt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist