Loewe televisies

Individual

Loewe introduceert de nieuwe Individual LCD-TV; een televisie die je zelf kunt vormgeven. Kleur, vormen, beeldschermformaten, soundopties, opstellingsvarianten, multimedia, integratie in de ruimte en technische uitrusting kunnen aangepast worden aan iedere persoonlijke woonsituatie, smaak of wens. Het frame van de LCD-TV kan zelfs aangepast worden aan bijvoorbeeld de kleur van het behang... Dankzij de meer dan één miljoen combinatiemogelijkheden biedt geen enkel ander Home Entertainment-systeem zoveel vrijheid in zijn vormgeving.Bioscoop-beleving
De nieuwe Individual TV-modellen beschikken over LED-backlight, wat voor een voortreffelijke kleurweergave en een laag energieverbruik zorgt. Bovendien is de bediening van het Home Entertainment-systeem nog intuïtiever gemaakt; met de Loewe Assist Media is het duidelijke en overzichtelijke menu met één hand te bedienden. Met de Individual Sound Projector wordt een echte bioscoopsfeer in huis gecreëerd en hoeven er geen concessies meer gedaan te worden aan de inrichting van de woonkamer. De 40 kleine luidsprekers en twee nieuwe lagetonenluidsprekers gebruiken de wanden van de woonkamer als reflectieoppervlak en creëren daarmee een 7.1 Surround Sound.

Individual Rack
Als ideale aanvulling op de nieuwe Individual LCD-TV biedt Loewe met de uitbreiding van de succesvolle Individual Rack-lijn een designmeubel dat optimaal is afgestemd op alle Loewe-producten; flatscreens van de verschillende Loewe productlijnen, maar ook verschillende systeemcomponenten zoals luidsprekers, subwoofers en dvd-spelers passen in het meubel. De nieuwe Rack-varianten kunnen geïntegreerd worden met een centerspeaker of de Loewe Sound Projector. De noodzakelijke kabels kunnen uitstekend worden weggewerkt in het Rack.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist