Loewe televisies

Connect 22 en 26


Op de IFA 2008 in Berlijn presenteerde Loewe zijn nieuwe compacte tv’s in de Loewe Connect-reeks met 22- en 26-inch schermen. De kleine Connect-modellen zijn ideaal voor in de slaapkamer, maar ook voor in wachtkamers en hotels. De Connect-serie bestond tot nu toe uit tv’s met een 32-, 37- en 42-inch scherm. De Loewe Connect-serie was het hoogtepunt van de IFA 2007, de grootste beurs van Duitsland voor consumentenelektronica. Sindsdien zijn de tv’s in deze serie meerdere malen met awards onderscheiden en enthousiast ontvangen door de pers.

De Connect 22 en 26 zijn dankzij hun hybride tuner niet alleen geschikt voor analoge, maar ook voor digitale ontvangst van DVB-C (digitale kabel) en DVB-T (digitale ontvangst via zendmasten). Bovendien hebben deze elegante tv-toestellen aan de zijkant een CI-slot voor gebruik van PayTV-decodercards. Voor het aansluiten van Blu-ray-spelers, spelconsoles of HDTV compatible satellietontvangers beschikken de tv’s over twee HDMI-interfaces. Door de geïntegreerde VGA-interface zijn de toestellen bovendien als hoogwaardige pc-monitor te gebruiken. De Connect 26 heeft een HD ready-resolutie van 1366 x 768 pixels. De Connect 22 beschikt over een pc-resolutie van 1680 x 1050 pixels.

Met behulp van de geïntegreerde PIP-module (Picture-in-Picture) kunnen gebruikers tijdens het pc-gebruik in een klein scherm een tv-programma volgen of even op internet surfen tijdens een reclamepauze. Bij de ontvangst van digitale televisieprogramma's zorgt de geïntegreerde elektronische programmagids (EPG) voor een overzichtelijke preview van de actuele en komende uitzendingen. Wie met behulp van teletekst het actuele nieuws wil lezen, kan dit heel snel doen, want de informatie van 1.000 teletekstpagina's is op elk gewenst moment uit de geïntegreerde opslag op te roepen.

Het muziekvermogen van tweemaal tien watt zorgt in de nieuwe compacte Loewe Connect-modellen voor een heldere klank met optioneel inschakelbare Panorama-modus. Maar dit chique toestel voorziet niet alleen bioscoopfilms, muziekvideo's en pc-games van perfecte geluidsweergave: de nieuwe Connect geeft met de geïntegreerde FM-tuner ook radioprogramma's weer.

De nieuwe tv's zijn verkrijgbaar in Chroom Zilver en in een witte of zwarte hoogglansbehuizing op een tafelstandaard. Als alternatief daarvoor is een slanke vloerstandaard leverbaar. De televisie kan ook met een VESA-houder aan de wand hangen.

Net als bij de grote Loewe Connect-modellen is bij de Connect 26 een variant met geïntegreerde Ethernet-interface en ingebouwde WLAN-module in de maak. De in de Connect 26 Media beschikbare Network Mediaplayer heeft hiermee toegang tot MP3-muziek en foto’s op een pc-netwerk of LAN/WLAN-server. Dankzij de Ethernet- en WLAN-interface is de tv ook uitstekend geschikt als extra toestel voor het nieuwe multiroom-audiosysteem van Loewe.

Bovendien heeft de Connect 26 Media een USB-interface. Dit maakt de tv uitermate geschikt voor de weergave van muziek en foto’s opgeslagen op USB-geheugensticks of USB-harddisks. Met de afstandsbediening bladeren gebruikers door fotobestanden of bekijken ze afbeeldingen in een diashow. Tegelijkertijd genieten ze van een radioprogramma of MP3-muziek. Ook dat kan eenvoudig met deze veelzijdige compacte Connect.

Kijk voor meer informatie op: www.loewe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist