Loewe televisies

Art SL


Vooruitstrevende en intelligente techniek en een strak, functioneel design: dit alles biedt Loewe Art, de nieuwste tv van Loewe. Deze televisie is een slank luxe-entertainmentcentrum. Door uitstekende beeld- en geluidskwaliteit gecombineerd met integratie van alle noodzakelijke componenten in de Loewe Art SL, wordt televisie kijken een nog groter genot.

De Art SL is de dunste Loewe ooit. Deze elegante tv heeft een diepte van maar 89,9 millimeter en een beelddiagonaal van 1,06 meter. Het unieke van deze televisie is, dat ze haar SlimLine niet te danken heeft aan afgeslankte functionaliteit. Want zowel de Art 47 SL Full HD+ 100 als de Art 42 SL Full HD+ 100 biedt alle comfort die nodig is voor een eersteklas thuisbioscoopervaring.

 

De Art 42 SL staat altijd garant voor ongeëvenaarde beeldweergave. Televisieliefhebbers genieten niet alleen van beelden in Full HD-resolutie met 1080 x 1920 pixels, maar ook van bijzonder vloeiende beeldovergangen. Dit dankt deze baanbrekende televisie aan haar 100Hz-technologie en 24p-bioscoopfilmweergave. Dat betekent meer bewegingsscherpte, zelfs bij supersnelle camerabewegingen. In de door Phoenix Design vormgegeven SlimLine-behuizing zijn ook de ontvangers voor DVB-T en DVB-C geïntegreerd. De ontvanger voor DVB-S (ontvangst via satelliet) is optioneel. HDTV-uitzendingen zijn te zien via de geïntegreerde HDTV-receiver zonder extra apparatuur te hoeven aansluiten. De Loewe Art bezit daarom ook het officiële HDTV 1080p-logo. Eveneens optioneel is de hardeschijfrecorder DR+ met een royale 250 GB capaciteit. Hiermee kunnen gebruikers tv-uitzendingen eenvoudig opnemen en in tijd verschoven bekijken – ook in HDTV-kwaliteit.

De Loewe Soundbox en de hoogwaardige versterkers met groot vermogen bewijzen dat ook bij een bijzonder slanke behuizing een briljante geluidskwaliteit mogelijk is. Dankzij de optionele Dolby-Digital/dts-module kunnen gebruikers de Loewe Art ook met geluidcomponenten van Loewe uitbreiden tot een tv-systeemconcept. Zo kunnen ze voor volledig surround-geluid de televisie bijvoorbeeld combineren met een Sound+ 5.1 Cinema System, zoals de Individual Sound Projector. In combinatie met de Blu-ray Player BluTech Vision komen de sterke kanten van de geïntegreerde 24p-bioscoopfilmweergave volledig tot hun recht. De Loewe Art staat daarmee garant voor trillingsvrij filmgenot in optimale resolutie en met indrukwekkend ruimtelijk geluid.

Loewe presenteert de Art-serie in twee kleuren en in twee toestelformaten: 42-inch en 47-inch, tijdens de Internationale Funkausstellung in Berlijn van 29 augustus tot en met 3 september 2008. Hiermee biedt Loewe nu ook buiten de Individual-Line een aantrekkelijke grootbeeld-lcd-tv aan. De nieuwe Loewe Art is de opvolger van de succesvolle Xelos-modellijn. Kortom: de nieuwe lijn biedt chique, strak vormgegeven toestellen met elegante looks in combinatie met een volmaakt geluid – uiteraard uitgerust met alle denkbare voorzieningen.

In beide kleurvarianten – Chroom Zilver en Hoogglans Zwart – ademt de Art-serie elegantie en stijl. De Loewe Art is als SlimLine-televisie uiterst geschikt voor wandmontage. Dankzij de geringe diepte hangt hij als een schilderij aan de muur. Hiervoor kunnen verschillende Loewe-wandhouders worden gebruikt.

Ook op een tv-meubel of midden in de ruimte slaat deze flatscreen-tv een uitgesproken goed figuur. Op de Floor Stand A 42/47 komen het bijna messcherpe zijprofiel en de mat gelakte achterwand bijzonder tot hun recht. Het optionele equipment board biedt ruimte voor randapparatuur, zoals de Blu-ray Player BluTech Vision. Met de draaibare Table Stand kan de Loewe Art bovendien elegant op tv-meubels of in wandkasten worden geplaatst. Hoe je het ook wendt of keert: de kunst van het zien begint met Loewe Art!


Kijk voor meer informatie op: www.loewe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist