Loewe televisies

reference 52 full HD


De flatscreen-tv Reference 52 Full HD+ 100 van Loewe overtreft alle verwachtingen. Met haar indrukwekkende beeldschermdiagonaal van 52-inch en de geringe diepte van 60 millimeter, is het een sieraad voor elke huiskamer. Het beste is echter onzichtbaar: alle technologieën voor een fascinerende beleving van Home Cinema zijn geïntegreerd in het flatscreen lcd-scherm. Het Loewe Reference Mediacenter is het centrale en flexibele platform voor alle soorten van digitaal entertainment. De gebruiker sluit er eenvoudig een iPod, dvd-speler en radio op aan. De ultradunne Loewe Reference Sound Standspeakers produceren een zeer krachtig geluid. De Reference Sound Subwoofer en de Reference Sound Basscube maken de unieke geluidsbeleving compleet.

Het intelligente multiroom-concept van Loewe is zonder uitgebreide montage in alle ruimten van een huis te installeren. De gebruiker bedient de complete Loewe Reference-productlijn met slechts één enkele afstandsbediening. Met de Loewe Assist Media loopt een gebruiker eenvoudig en comfortabel via het televisiescherm door het entertainmentmenu. In andere ruimten wordt het VFD-display (Vacuüm Fluorescerend Display) op de afstandsbediening automatisch geactiveerd: dit maakt de keuze en bediening makkelijker.

Ruimtelijk wonder: Loewe Reference 52 Full HD+ 100

De flatscreen-tv Loewe Reference 52 overtreft qua functionaliteit alle verwachtingen. De beeldschermdiagonaal is 52-inch (132 cm), de diepte slechts zes cm. Toch omvat deze behuizing alles voor een fascinerende Home Cinema-beleving. De Reference 52 is vormgegeven door Loewe en Phoenix Design. De kijker geniet bij dit lcd-scherm van beelden met een Full-HD-resolutie van 1920 x 1080 beeldlijnen. Daarnaast zijn de beeldovergangen zeer vloeiend dankzij de 100 Hz-technologie en 24p-bioscoopfilmweergave. Dit betekent meer bewegingsscherpte, zelfs als de camera snel draait. Bovendien zijn de ontvangers voor DVB-t (zendmasten), DVB-c (kabel) en DVB-s (satelliet) geïntegreerd in de Slim Line-behuizing. Door de ingebouwde HD-tv-ontvanger kan de kijker zonder extra apparatuur van HD-tv-uitzendingen genieten. De Loewe Reference zal om die reden ook het officiële logo ’Full HD 1080’ krijgen.

 

Standaard bij de Loewe Reference is eveneens de harde-schijfrecorder DR+ met een opslagcapaciteit van maar liefst 500 GB. De gebruiker kan hierop veel uren televisie opnemen en afspelen, ook in HD-kwaliteit. Daarnaast beschikt het toestel over een time shift-functie voor het afspelen van een programma tijdens de opname. Een andere functie is de geïntegreerde mediaplayer met netwerkfunctie. De relatief kleine luidsprekers zijn in staat zelfs de zeer lage frequenties weer te geven. Een module voor de meerkanaalsgeluidssystemen Dolby Digital en dts is eveneens geïntegreerd. De Loewe Reference 52 kan via de afstandsbediening automatisch in de juiste positie worden gedraaid en naar keuze op een voetsteun of bodemplaat met Cube, of in een rack met geïntegreerde subwoofer geplaatst worden.

Loewe Reference Mediacenter met Multiroom-functie

Het Reference Mediacenter is de spil van elk digitaal Home Entertainment-systeem. Het bevat een speler voor cd’s en dvd’s, een FM-RDS-stereotuner, een analoge audio-ingang, een iPod-/iPhone-interface, twee USB-poorten voor extra USB-apparaten en een draadloze netwerkaansluiting (LAN, WLAN) voor toegang tot bijvoorbeeld muziek en radiozenders op het internet. Via de aangesloten Loewe Reference 52-tv met kabel- of satelliettuner is bovendien de ontvangst van DVB-radiozenders mogelijk.

Het ingebouwde draadloze netwerk (LAN, WAN) zorgt ervoor dat men vanaf dezelfde bron in verschillende kamers tegelijkertijd muziek kan beluisteren. Daarbij kan de luisteraar ook nog eens zijn eigen individuele muziekkeuze maken. Op de multiroom-server van Loewe kunnen de meest uiteenlopende componenten voor andere ruimten worden aangesloten. Dit kan gaan van een televisie met geïntegreerde LAN/WLAN-interface tot de multiroom-ontvanger voor andere ruimten. Als alternatief of in aanvulling op het netwerk per LAN of WLAN is een Powerline-verbinding via het interne elektriciteitsnet mogelijk. Voorwaarde hiervoor is een externe adapter.

Het ultraplatte Loewe Reference Mediacenter past met zijn edele behuizing van aluminium en glas als een klein kunstwerk bij de complete Loewe Reference-lijn. Naast een wandhouder zijn ook een tafelvoet en een voetsteun voor op de grond leverbaar. Aan de rechterzijde beschikt het Mediacenter over een weggewerkte lade voor cd’s en dvd’s. Het Mediacenter zoekt voor elk cd-muziekbestand automatisch titelinformatie, genre en cd-hoesje op via internet. Het systeem archiveert deze informatie automatisch in een groot flashgeheugen. Als er een dvd in het Mediacenter zit, zorgt een hoogwaardige ’upscaler’ voor de omrekening van het videobeeld naar een eersteklas Full-HD-resolutie met 1920 x 1080 beeldlijnen (1080p-weergave).

Loewe Reference Sound: een concertzaal in huis

Met de Reference Sound Standspeakers beschikt Loewe over een uniek luidsprekerconcept dat qua vormgeving geheel past bij de Reference 52 en bij het Reference Mediacenter. De ultradunne luidsprekers leveren een verrassend volumineus geluid. Elektrische signalen worden hierbij overgedragen op een membraan dat deze omzet in mechanische trillingen. Daarmee wordt het voor het eerst mogelijk om passende, ultraslanke luidsprekers te leveren bij de platte tv’s, zonder concessies te doen aan de geluidsweergave. Alle Loewe Reference Sound Standspeakers zijn uit te breiden met de bijpassende Loewe Reference Sound Subwoofer en de Loewe Reference Sound Basscube. Ze passen, samen met de Loewe Reference 52-flatscreen-tv, op een gezamenlijke bodemplaat van stijlvol gepolijst aluminium.

Loewe Assist Media

De gebruiker kan alle componenten van de Loewe Reference – de platte lcd-tv, het Mediacenter en de Multiroom-Receiver – bedienen met de fascinerend mooie afstandsbediening: de Loewe Assist Media. Deze afstandsbediening heeft een schitterende VFD-kleurendisplay. In uitgeschakelde toestand zijn alle toetsen van de Assist Media zonder tekens – die worden pas bij aanraking zichtbaar. De Assist Media werkt op basis van Wireless USB. Op het VFD-kleurenscherm van 2,4-inch (240 x 320 pixels) toont de afstandsbediening uitgebreide informatie over de afgespeelde muziek, inclusief het bijbehorende cd-hoesje. Via de Assist Media kan de gebruiker ook muziektitels op genre, artiest of andere criteria selecteren en persoonlijke afspeellijsten maken. Via het scherm van deze intelligente afstandsbediening is zelfs de keuze van radiozenders mogelijk. De afstandsbediening is ook geschikt voor gebruik in tamelijk grote ruimten en heeft een reikwijdte van ten minste tien meter. De Loewe Assist Media leidt de gebruiker met een gebruiksvriendelijk menu op het televisiescherm door de vele mogelijkheden. In andere ruimten wordt de display op de afstandsbediening automatisch geactiveerd voor een nog groter gebruiksgemak. Het hoogwaardige aluminium en een oppervlak van glas geven de Assist Media een geraffineerd uiterlijk.

 De Loewe Reference kent zijn gelijke niet. Nog nooit was een systeem zo harmonieus samengesteld. Met dit systeem geeft Loewe een nieuwe dimensie aan Home Entertainment.


Kijk voor meer informatie op: www.loewe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist