Loewe Smart TV

Connect ID

Zoals op IFA 2013 aangekondigd, brengt Loewe nu zijn vernieuwde Connect ID op de Nederlandse markt. Behalve het bekroonde design is vrijwel alles nieuw aan de nieuwe Loewe Connect ID: een nieuwe bedieningseenheid, een nieuw soundconcept, nieuwe elektronica en nieuwe kleuren. Daarmee zet de Duitse premiumfabrikant Loewe het succesverhaal van de Loewe Connect ID lijn onverminderd voort. Naast de nieuwe kleurvarianten framboos en havanna valt de geïndividualiseerde bedieningseenheid het meest op. Met de nieuwe elektronica bouwt Loewe hier voort op het intuïtief bedienbare Loewe Assist Media menu dat we al kennen van de Loewe topklasse tv's Reference ID en Individual Slim Frame. Op het beginscherm van de nieuwe Loewe Connect ID televisie kunnen nu alle persoonlijke favorieten handig worden opgeslagen. De nieuwe Loewe Connect ID televisies zijn verkrijgbaar in eenkanaals- en tweekanaalsversie met geïntegreerde hardeschijfrecorder DR+, en in drie verschillende maten: 40, 46 en 55 inch. Met een behuizing in zwart, wit, zilver, beige, havanna of framboos en een omlijsting in hoogglans zwart of hoogglans wit is de Connect ID zowel in de klassiek elegante als de hip industriële woonomgeving te integreren en aan de persoonlijke levensstijl aan te passen.

Loewe Assist Media: overtuigende bediening, een en al gebruiksgemak
Loewe biedt van oudsher vrijwel onbegrensde mogelijkheden om de meest uiteenlopende media uit talloze bronnen af te spelen. Maar bovenal biedt Loewe daarvoor nu ook bij de Connect ID Smart TV het juiste besturingssysteem: met de nieuwe Loewe Assist Media bedieningseenheid vindt men op het beginscherm met speels gemak precies wat men zoekt. Via dit beginscherm kunnen alle soorten media worden opgeslagen: of het nu tv- en radiozenders zijn, video's, muziek en afbeeldingen op het thuisnetwerk of USB-gegevensdragers, apps van Loewe MediaNet of internet- en teletekstpagina's. Via de stertoets op de afstandsbediening worden persoonlijke favorieten eenvoudig aan het beginscherm toegevoegd, waarna ze op elk moment beschikbaar zijn op de tv. De favorieten krijgen automatisch kleurige zenderlogo's of miniaturen. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om favoriete content te vinden. De meegeleverde afstandsbediening Loewe Assist is bovendien voorzien van de bediencodes voor Apple TV en de meest gangbare settopboxen en heeft een leerfunctie voor apparaten van andere fabrikanten. Daardoor kan alle apparatuur met een enkele Loewe afstandsbediening worden bestuurd. Dat is smart en garandeert maximaal gebruiksgemak.

Overtuigend: Loewe beeldscherpte
Het belangrijkste argument voor een televisie is en blijft natuurlijk de beeldkwaliteit. Daarom heeft Loewe de nieuwe Loewe Connect ID in alle formaten voorzien van een LED-panel met een refresh rate van 200Hz voor het beste beeld. In combinatie met de Loewe Active Glasses 3D wordt ook driedimensionale content optimaal weergegeven. HDTV-tuners voor DVB-T/C/S/S2 en afhankelijk van de uitvoering voor DVB-T2 zijn ook aan boord. Een groot aantal aansluitingen, zoals twee CI+ slots, vier HDMI- en drie USB-aansluitingen, garanderen een optimale netwerkintegratie van de Connect ID.

Topklasse geluidskwaliteit
Slim home entertainment van Loewe is een genot voor alle zintuigen: Loewe maakt van een achtervolging of een concertregistratie ook akoestisch een belevenis. Dat is bij de Loewe Connect ID te danken aan de ingebouwde en uiterst efficiënte klasse D-versterkers en een ongekend totaal muziekvermogen van 80 watt (2 x 40 watt). Voor een gelijkmatig volume bij het wisselen van zenders en andere bronnen, de beste verstaanbaarheid en de hoogste transparantie is de Loewe Connect ID uitgerust met een automatische volumeregeling (AVC) en spraakdetectie en zijn de luidsprekers met stof bespannen. De tweekanaalsversie van de Loewe Connect ID televisie beschikt bovendien over een puur digitaal audiosignaal van ingang tot eindversterker en een geïntegreerde meerkanaalsdecoder en AV-voorversterker. Dat maakt de Loewe Connect ID ook geschikt voor Dolby Digital en dts 5.1 surround sound en aansluiting op een Loewe Sound systeem.

Perfecte systeemafstemming
Bij Loewe zijn alle componenten afkomstig uit één hand en perfect op elkaar afgestemd. Ook de Loewe Connect ID kan met verschillende luidsprekers en subwoofers worden gecombineerd om zo een 2.0 tot 7.1 home cinema-systeem te configureren. In combinatie met 3D Orchestra kunnen er bovendien tot 7 luidsprekers en 4 subwoofers op de Connect ID DR+ worden aangesloten. De grote kracht: met één afstandsbediening kan het complete home entertainment-systeem worden bestuurd. Zelfs apparaten die uit het zicht in een rek zijn opgesteld, zoals een blu-ray-speler of Loewe Sound Projector ID, kunnen dankzij de IR-link worden bediend met de tv-afstandsbediening Loewe Assist.

Loewe ID
Loewe ID staat voor Loewe Individual Design en daarmee voor de vrijheid om de Loewe Connect ID aan de persoonlijke woonstijl aan te passen. Uit de twee kleuren voor de omlijsting, hoogglans zwart en hoogglans wit, en de zes karakterkleuren zwart, wit, zilver, beige, havanna en framboos (alleen voor 46 inch) zijn twaalf varianten samen te stellen. In combinatie met de drie beeldschermformaten en de diverse opsteloplossingen is er voor iedereen een persoonlijke Loewe Connect ID te vinden. De Loewe Connect ID 40 en 46 worden geleverd met de tafelstandaard Connect ID Dynamic en het 55 inch-model met een muurbevestiging. Daarnaast zijn er tal van andere opsteloplossingen mogelijk: tafel- of vloerstandaard, tableau of rek of de spectaculaire, vrijstaande Wall Stand Flex 32-46 of Screen Lift Plus 32-55. Of het nu gaat om beeldschermgrootte, plaatsingsvarianten, luidsprekersysteem of kleurstelling: het modulaire principe biedt duizenden mogelijkheden om de gewenste oplossing geheel naar eigen idee vorm te geven. Dat biedt alleen Loewe.

Loewe kwaliteit
Sinds de oprichting 90 jaar geleden inspireert Loewe met innovaties die telkens weer als technologische mijlpalen worden gevierd. Dat is ook in de Loewe Connect ID terug te vinden: Loewe introduceert in 2003 de geïntegreerde hardeschijfrecorder voor televisies en legt in 2008 met Loewe Connect de basis voor de Smart TV. Als Smart TV biedt de Loewe Connect ID toegang tot favoriete internetcontent en het thuisnetwerk. Bij de tweekanaalsversie kan met een simpele druk op de afstandsbediening tot 200 uur aan favoriete programma's in HD-kwaliteit op de 500 GB harde schijf worden opgenomen. Uiteraard maakt de Connect ID ook gebruik van Loewe's DR+ streamingtechnologie. Daarmee kan men de opnamen op de harde schijf eenvoudig op een groot aantal andere Loewe televisies weergeven (streamen) of een op de Connect ID begonnen uitzending met de handige Follow-Me-functie later op een andere Loewe tv in een andere ruimte afkijken. Dankzij de geïntegreerde krachtige WLAN-module in combinatie met drie hoogwaardige dual-band-antennes kan de Connect ID bogen op een uitstekende overdrachtskwaliteit en hoge datadoorvoer – ideaal voor HD-streaming. Alle Loewe producten worden in Duitsland ontwikkeld - van de eerste ontwerpen tot aan het technologische concept. Het voordeel is duidelijk: korte lijnen waarborgen premiumproducten van de hoogste kwaliteit.

Loewe duurzaamheid
Elk product heeft een eigen levenscyclus. Loewe apparaten zijn gebouwd op langere levenscycli en zuinigheid. De buitengewone energie-efficiëntie van de Loewe Connect ID Smart TV's blijkt uit de indeling in energieklassen A (40 inch) en A+ (46 en 55 inch). Modulaire techniek, hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en niet op de laatste plaats het tijdloze design zorgen voor het goede gevoel een duurzaam product te hebben gekocht waar men lang plezier aan zal beleven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist