Loewe One

Vederlicht design, krachtig geluid en streaming

Met de nieuwe One begeeft de Duitse topfabrikant van consumentenelektronica Loewe zich voor het eerst in een nieuwe, lagere prijscategorie. Met de One biedt Loewe veeleisende designliefhebbers een instapmodel in de premiumklasse. De Loewe One staat garant voor geluidseigenschappen, een haarscherp beeld en een nieuw, vederlicht design die uniek zijn in dit segment.

Voor het eerst is het gelukt om in het elegante, frameloze scherm een onzichtbaar luidsprekersysteem in te bouwen van 2 x 20 watt dat het geluid naar achteren projecteert en de kamer vult met een krachtig, driedimensionaal geluid.

Dankzij de ingebouwde Amazon Video-app streamt de One zonder bijkomende set-upbox duizenden films en tv-series. Voor de muziekliefhebbers is de Tidal-app al geïnstalleerd, die met zowat 40 miljoen nummers uit alle genres niets te wensen overlaat. Daarnaast kan de gebruiker eenvoudig zijn of haar lievelingsliedjes via een smartphone op het tv-scherm streamen. Dankzij de uitstekende verbinding geeft de One alle inhoud moeiteloos weer, waardoor streamingfans een beeld- en klankervaring van topkwaliteit voorgeschoteld krijgen.

Dankzij het Dual Channel-concept kan de 55 inchversie van de Loewe One een programma opnemen terwijl er tegelijk een ander opstaat. En dankzij Instant Channel Zapping zapt de gebruiker bliksemsnel tussen kanalen met de afstandsbediening.

De One is op tal van manieren te installeren dankzij een waaier van muurbeugels en tafel- en vloerstandaarden. Met zijn minimalistische design en hoogwaardige materialen past dit toestel bovendien perfect in elk interieur.

De Loewe One is verkrijgbaar in een versie van 40 of 55 inch en is al vanaf 999 euro te koop. Daardoor geldt de Loewe One qua prijsklasse als het model bij uitstek voor een nieuwe, consumptiebewuste doelgroep die ook bij elektronica waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. De release gaat gepaard met een campagne op de sociale media rond de slogan ‘One Love’.

Over Loewe
Meer dan tachtig jaar geleden vond Loewe het tv-toestel uit en nog steeds maakt het merk zijn belofte ‘made in Germany’ waar. De ontwikkelingsafdeling, de productielijnen en de klantenservice van de onderneming zijn nog altijd in Kronach (Oberfranken) gevestigd. De producten van Loewe worden ontworpen om lang mee te gaan en weinig energie te verbruiken. De modulaire techniek, de hoogwaardige materialen, de nauwkeurige verwerking, de regelmatige software-updates en niet het minst het tijdloze design staan garant voor de duurzaamheid van de producten

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist