Loewe multimedia apparatuur

individual mediacenter

 

Overal in huis draadloos naar muziek luisteren en in elke kamer genieten van een ander nummer? Dat kan met het superstrak, tijdloos vormgegeven Loewe Individual Mediacenter: een stijlvol, intelligent multimedia-apparaat. Geniet in het gehele huis van muziek, foto’s en video’s, en dat op een zeer eenvoudige manier.

 

Met het Loewe Individual Mediacenter kunnen gebruikers alle kanten op. Het ultraslanke apparaat is uitgerust met een cd- en dvd-speler, een FM-stereotuner, een analoge audio-ingang, een iPod-/iPhone-aansluiting en twee USB-poorten. Liever draadloos toegang tot computerbestanden? Ook dat is mogelijk met dit baanbrekende Mediacenter. Daarnaast geeft het Individual Mediacenter internetradio, kabel- en satellietradio weer.

 

In elke kamer van het huis een ander muzieknummer of andere film afspelen, of door het gehele huis naar dezelfde muziek luisteren? Dat kan via een razendsnelle draadloze verbinding met pc en internet, waarmee het Mediacenter muziek en beeld draadloos naar elke kamer van het huis stuurt. Gebruikers kunnen het Loewe Individual Mediacenter namelijk aansluiten op de uiteenlopende componenten in allerlei ruimtes in het huis. Als ontvangers in andere ruimtes biedt Loewe de Individual Sound Multiroom Receiver met eigen versterkers en de flatscreen-tv-lijn Loewe Connect met

geïntegreerde LAN/WLAN-module aan. Gebruikers kunnen ook niet-Loewe-producten die WLAN-compatibel zijn, aansluiten, zoals telefoons en keukenradio's.  

Het Mediacenter is te bedienen met de meegeleverde geavanceerde en zeer stijlvolle afstandsbediening, de Assist Media, die werkt op basis van Wireless USB. Het OLED-kleurendisplay (240 x 320 pixels) toont uitgebreide informatie over de actueel gespeelde muziektitel plus de cover van het betreffende muziekalbum. Die informatie wordt opgehaald via internet en vervolgens opgeslagen in een Flash-geheugen. Deze informatie is ook te zien op een

Loewe-flatscreen-tv als deze per HDMI-interface op het Mediacenter is aangesloten. Sluit een dvd-speler aan op deze HDMI-Interface en geniet van kraakheldere beeldweergave van dvd’s in bioscoopkwaliteit.

Het Individual Mediacenter is verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2009. Het apparaat heeft een elegante behuizing van aluminium en glas. Met afmetingen van slechts 475 x 353 mm (breedte x hoogte) en een dikte van maar 64 mm is het stijlvolle Individual Mediacenter een pronkstuk aan de woonkamerwand. Ook is het mogelijk het Mediacenter vrijstaand te plaatsen. Hiervoor levert Loewe optioneel een tafel- of vloerstandaard. Loewe biedt bovendien complete oplossingen om rommelige aansluitingskabels weg te werken.


Kijk voor meer informatie op: www.loewe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist