Loewe mobiel video-archief

MovieVision DR+

Alle Flat TV's onder de productfamilie Loewe Art, Connect, Individual en Reference met een diagonaal vanaf 32 inch kunnen desgewenst met geïntegreerde hardeschijfrecorder DR+ geïntegreerd worden. Dankzij een bijzonder eenvoudige bediening kunnen op deze digitale recorder heel comfortabel televisie-uitzendingen in tijd verschoven worden bekeken en zonder enig kwaliteitsverlies worden opgenomen - desgewenst zelfs in HDTV-kwaliteit en met DolyDigital-geluid. Wie speelfilms of interessante uizendingen voor langere tijd wil archiveren, diende deze tot nu toe eerst op DVD over te zetten. Dit is tot nu toe alleen mogelijk door een „analoge" overdracht met kwaliteitsverlies. HDTV-uitzendingen konden tot nu toe, afhankelijk van de inhoud, helemaal niet of slechts in analoge kwaliteit
op DVD worden overgezet.

Bij Loewe behoren deze problemen nu tot het verleden, want het nieuwe videoarchief MovieVision DR+ biedt plaats aan ongeveer 100 uur video in HDTV-kwaliteit of 200 uur in DVD-kwaliteit. Met slechts 137x89x16 mm is het chique apparaat nog kleiner dan twee CD-doosjes en past elegant en onopvallend bij een Loewe Flat TV.

Het overzetten van opnames vanop de geïntegreerde hardeschijfrecorder naar de MovieVision DR+ is uitgesproken comfortabel. Het lichte videoarchief van 190 gram wordt gewoon via een USB-kabel met de televisie verbonden. Dan kiest men met de afstandsbediening de gewenste opnames die overgezet moeten worden en de rest gaat geheel automatisch - een speelfilm van twee uur in HDTV-kwaliteit bevindt zich al na tien minuten op het mobiele videoarchief. En wie in een andere ruimte of in zijn 2de woonst nog een extra Loewe-televisie met USB-aansluiting heeft, kan ook daar de films op de MovieVision DR+ eenvoudig en in volledige HDTV-kwaliteit afspelen. Mits enige beperkingen is zelfs de archivering van gecodeerde opnames volgens de Common Interface-standaard mogelijk.

Het videoarchief MovieVision DR+, dat vanaf oktober verkrijgbaar zal zijn, is gebaseerd op een harddisk van 500 Gigabyte. Deze is niet alleen extreem stil is maar ook bijzonder robuust uitgevoerd zodat de disk zelfs een val van 130 cm hoogte zonder schade kan opvangen.

Tevens wordt daarbij exclusief en in de beste HD-kwaliteit de adembenemende filmdocumentaire van een trans-Atlantische vlucht van Frankfurt am Main naar Seattle aangeboden: pilotsEYE.tv Seattle. Zeven simultane HD-camera's namen de spectaculairste fases van de vlucht op. Met een advieswinkelprijs van 300 euro is het Loewe videoarchief bijzonder aantrekkelijk want de archivering van één uur in HDTV-kwaliteit of twee uur in DVD-kwaliteit kost zo slechts drie euro - en als men één of meerdere films op een gegeven moment niet meer wil bekijken, kunnen ze eenvoudig worden overgespeeld met nieuwe films.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist