Loewe MediaNet

Internet met een druk op de knop

De actuele televisies van Loewe bieden veel meer dan alleen excellent TV-genot. Met het nieuwe Loewe MediaNet integreert de premiumfabrikant uit Kronach nu nog meer onlinecontent in het moderne Home Entertainment. Overzichtelijk en redactioneel bewerkt biedt het Loewe Webportaal een selectie internetpagina's die door CE-HTML zijn geoptimaliseerd voor weergave op grote TV-flatscreens. De selectie wordt regelmatig geactualiseerd, zorgvuldig onderhouden en zal beschikbaar zijn in tien talen voor veertien landen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om eigen favorieten aan te maken.Het bedieningsoppervlak, dat voldoet aan de design- en comforteisen van de nieuwe vormgegeven Loewe-beeldschermmenu's, is daarbij van bijzondere betekenis. Het maakt eenvoudige en snelle navigatie met de afstandsbediening mogelijk. Of u nu in de Elektronische Programmagids (EPG) het zoeken naar een zender wilt inperken of in het MediaNet de themafilter op sport wilt zetten, de bediening blijft hetzelfde: eenvoudig,
overzichtelijk en intuïtief.

Wat u ook wilt bekijken, horen of ontdekken - of u nu een TV-programma zoekt, een internetvideo, een internetradiostation of een muziektitel uit uw eigen MP3-verzameling: de keuze, de navigatie door het media-aanbod en de bediening van het gehele systeem functioneren heel eenvoudig - en één enkele, intelligente afstandsbediening is voldoende. Met een overzichtelijk bedieningsmenu, het centrale MediaPortal en de Assist afstandsbediening kan alles met één hand worden bestuurd - met een druk op de MEDIA-knop.

De toepassingsmogelijkheden zijn uiterst veelzijdig. Via het Loewe MediaNet kan snel en gemakkelijk worden vastgesteld of het weer eerder vraagt om een zomerse garderobe of toch meer om regenkleding. Met maar een paar drukken op de afstandsbediening kunnen de competitiestand van de favoriete voetbalclub of de beurskoersen worden geraadpleegd. En het is even gemakkelijk om bijvoorbeeld via Cinetrailer de nieuwste filmtrailer te bekijken of via iConcerts in de woonkamer te genieten van opnames van operavoorstellingen. Ook de interactieve muziekdienst Aupeo laat zich in een nieuwe gedaante zien voor het MediaNet. En het is nu zelfs mogelijk om rechtstreeks
audioboeken te kopen. Heel eenvoudig en comfortabel via televisie en afstandsbediening. De voor CE-HTML geoptimaliseerde Opera Browser maakt op hiervoor geschikte websites ongecompliceerde navigatie met slechts een paar knoppen mogelijk. Bij de ontwikkeling werd bijzonder veel waarde gehecht aan intuïtief en eenvoudig gebruik en comfort. Een leerproces is dankzij de zichzelf verklarende structuur niet noodzakelijk. Uiteraard is de weergave in hoge resolutie geconcipieerd voor haarscherpe beelden en video's.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist