Loewe luidsprekers

Individual Sounds


Een uitstekende geluidsbeleving en de grootst mogelijke vormgevingsvrijheid – de Individual Sound luidsprekers zijn de ideale aanvulling voor elk Loewe TV-toestel.

Uit welk van de drie luidsprekertypes u uw individueel ruimtelijk geluidsconcept ook samenstelt, alle componenten passen optisch uitstekend bij uw televisie. En ook technisch voldoen de luidsprekers aan alle eisen en zorgen voor een fijn afgestemd klankbeeld. De Loewe Stand Speakers hebben ondanks hun indrukwekkend formaat een aangenaam decent en stijlvol uiterlijk. Hun 4 mm dikke aluminiumbehuizing is gefreesd uit het volle profiel en lijkt daarom uit één stuk gegoten. Met hun hoogwaardige membraan zorgen de Stand Speakers in alle frequentiegebieden voor een heel zuiver, transparant geluid. De Satellite

Speakers zijn door hun compacte hoogte van maar 15 cm bijzonder flexibel inzetbaar. Of u ze nu aan de wand bevestigt, vrij in de ruimte op de S-Stand of onopvallend in de kast plaatst, de Satellite Speakers zorgen overal voor eersteklasgeluid. De nieuwe Individual Sound Multiroom Speakers vormen met hun hoogte van 33 cm de ideale balans tussen krachtig vermogen en compacte bouwvorm. Met hun Full-Range-principe dekken ze alle  frequenties even goed af. Ondanks de geringe grootte van hun behuizing kunnen ze ook in lage gebieden mee met grotere luidsprekers. Zoals de naam al zegt, zijn de

Multiroom  Speakers ook geschikt voor soundconcepten die meerdere ruimtes beslaan. Een ander bijzonder kenmerk van de Multiroom Speakers is de flexibele wandmontage. Daarmee kunnen de luidsprekers niet alleen horizontaal worden gedraaid, maar ook verticaal worden gekanteld. Zo kunt u de Multiroom Speakers perfect afstemmen op uw behoeftes. Klinkt goed, niet?


Kijk voor meer informatie op: www.loewe.be

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist