Loewe Individual compose

Sneewwitte uitvoering


Loewe voegt een nieuw hoogtepunt toe aan zijn succesvolle productserie van ‘Individual Compose’-televisies. De lancering van de sneeuwwitte Individual Compose-tv vond plaats op de Internationale Funkausstellung 2008 in Berlijn.

Zowel bij auto’s als bij computers is de kleur wit op dit moment heel trendy. Op het terrein van Home Entertainment behoort Loewe tot de trendsetters. Vandaar dat het bedrijf nu ook de kleur wit invoert bij de Individual Compose-tv-lijn en Individual Sound-lijn. Er waren al twee andere kleuren voor de behuizing en zes voor het inlegwerk. De Individual 40 Compose Full HD+ 100 is als eerste in hoogglanswit beschikbaar. Bovendien is nu ook een Network Mediaplayer verkrijgbaar. Hierop kan een gebruiker foto’s, films en muziek opslaan en afspelen via de Individual Compose. Samen met de Individual Sound Projector en Individual Sound Subwoofer vormt de Individual 40 Compose een buitengewoon Home Cinema-systeem geheel in elegant wit.

De Individual Compose-tv’s beschikken over alles wat consumenten van Home Cinema mogen verlangen: hij is groot, strak vormgegeven en elegant, en levert dankzij de nieuwste techniek een messcherp beeld. Daarnaast bieden de Individual-luidsprekercomponenten een meeslepend geluid.

De Individual Compose is een grensverleggend totaalconcept. De apparaten in deze serie beschikken over een veelheid van technische functies en toepassingen, een perfecte afwerking en een elegant design in hoogglanswit. In combinatie met de door Loewe ontwikkelde audioconcepten, die optisch perfect op de Individual-productserie zijn afgestemd, ontstaat een flexibel en individueel Home Cinema-systeem van topklasse. De Loewe Individual Compose-serie is ontworpen door Phoenix Design, Stuttgart.

Home Cinema met topkwaliteit in beeld. . .

Kijk voor meer informatie op: www.loewe.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist