Loewe Individual

wint iF Gold Award

Op de openingsdag van de CeBIT in Hannover werden tijdens een feestelijke prijsuitreiking de 50 prijswinnaars van de felbegeerde iF gold awards bekendgemaakt. Ook daarbij: de Loewe Individual-lijn. Een internationaal gerenommeerde jury, met o.a. Carl Gustav Magnusson (New York), Shiro Nakamura (Kanagawa) en Friederike Plock-Girmann (Wolfsburg), prees Loewe Individual voor zijn uitzonderlijke design. „Deze nieuwe Loewe lijn is inderdaad individueel – ze kan te allen tijde worden uitgebreid en overtuigt door het duidelijke, typische Loewe-design met buitengewone kwaliteit. Onze felicitaties aan Loewe en Phoenix Design!"


„Alleen heel bijzondere designprestaties worden met de iF gold award onderscheiden. Dat Loewe Individual daarbij zit, zien wij als een bijzondere erkenning voor de systeemgedachte van Loewe, die bij het Loewe Individual-systeem perfect is gerealiseerd", aldus de verheugde Loewe bestuursvoorzitter Oliver Seidl. Het design van Loewe is tijdloos minimalistisch en biedt maximale vrijheid bij de vormgeving. Kleuren, formaten, vormen, opstellings- en soundvarianten: geen enkel ander Home Entertainment-systeem is zo veelzijdig en kan zo eenvoudig worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur.

In totaal waren 2.756 producten uit 43 landen voor de designprijzen aangemeld. Daarvan werden er 993 onderscheiden met een iF product design award. Slechts 50 daarvan ontvingen de iF gold award. De criteria van de jury waren de kwaliteit van de vormgeving, de afwerking, de keuze van het materiaal, de mate van innovatie, milieuvriendelijkheid, functionaliteit, ergonomie, gebruiksvisualisatie, veiligheid, merkwaarde en branding en tenslotte de aspecten van Universal Design.

Een opvallend verschijnsel volgens de jury was de „hernieuwde versterking van de merken". Veel beroemde ondernemingen met een lange traditie richten zich in toenemende mate op hun eigen merkwaarden en hun knowhow, wat hen tot succesvolle producenten maakt. „Er waren dit jaar bijzonder mooie voorbeelden van design te zien, waarin de visie van de onderneming op het eigen merk goed tot uitdrukking is gebracht ", aldus de juryleden.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist