Loewe Home entertainment

Milieuverantwoordelijk

Premiummerk Loewe combineert design en technologie in al haar producten. Waaranderen hun kennis over verschillende toestellen spreiden, combineert Loewe haarknowhow in één aantrekkelijk en praktisch geheel.
De belangrijkste voordelen van deze aanpak:
• Een duidelijke vermindering van het energieverbruik
• Volledige controle via één enkele afstandsbediening: geen nood meer aan verschillende afstandsbedieningen of ontvangers voor DVB-T-/kabel-/satellietontvangst of digitale videorecorder.
• Minimale bekabeling: geen kwaliteitsverlies in het beeld, en een slordige installatie wordt vermeden.Gering energieverbruik van Loewe-toestellen.
Een niet-Loewe-opstelling bestaande uit een televisie, externe decoder en digitale DVDrecorder met harde schijf verbruikt gemiddeld 19 Watt/uur in stand-by-modus
- Televisie: : 1 Watt
- Externe decoder: : 10 Watt
- Externe digitale DVD-recorder : 8 Watt

Een Loewe-televisie met interne DVB-T-/kabel-/satellietontvanger en geïntegreerde hardeschijfrecorder in combinatie met een externe Loewe-DVD-speler, verbruikt slechts een zevende van die elektriciteit, namelijk amper 3 Watt/uur in stand-by-modus (volgens een onderzoek van het energieagentschap).
- Loewe-televisie : 0,7 tot 1,6 Watt (afhankelijk van model)
- Loewe-dvd-speler : < 1 Watt

Met de contrastregeling afhankelijk van kamerlicht (OPC) - bijv. bij de nieuwe Art SL - biedt Loewe bovendien de mogelijkheid om door automatische aanpassing aan de lichtomstandigheden ook tijdens het televisiekijken tot 50 % stroom te besparen. En met de energiebesparingsmodus "Eco-Standaard" worden uitstekende beeldprestaties gecombineerd met een gering energieverbruik. De geïntegreerde netschakelaar ten slotte laat toe om het toestel zelfs
heel makkelijk volledig uit te schakelen.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.be.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist