Loewe Home entertainment

Individual Sound Multiroom Receiver

Sinds kort levert Loewe de Individual Sound Multiroom Receiver en de bidirectioneel werkende OLED-Display-afstandsbediening Assist Media. De receiver ontvangt muziek via LAN, WLAN of optioneel Powerline uit een lokaal netwerk of uit het internet. Ook een USB-stick met MP3-muziek en een willekeurige analoge muziekbron kunnen worden aangesloten. De bediening is met behulp van de fraai vormgegeven afstandsbediening Assist Media kinderlijk eenvoudig, want door het geïntegreerde OLED-display is alle nodige informatie altijd bij de hand, en dat zelfs zonder zichtcontact met de Multiroom Receiver. Eindelijk kan iedereen dus in de ideale luisterpositie met volle teugen genieten van muziek vanuit zijn favoriete stoel.


Voor de weergave van muziek kunnen bijvoorbeeld conventionele passieve luidsprekers worden gebruikt, want ondanks zijn uiterst compacte afmetingen (33 x 18 x 6 cm) is de Multiroom Receiver al voorzien van een krachtige HiFi-eindtrap met 2 x 50 Watt sinusvermogen. Optioneel is een actieve Loewe subwoofer aansluitbaar. Als alternatief daarvoor kan ook de regelbare voorversterker-uitgang van de receiver met een bestaande stereo-installatie worden verbonden.

In tegenstelling tot conventionele stereo-installaties of internet-radiotoestellen is de receiver slechts voorzien van een fraai in de platte behuizing geïntegreerd aan-/uitknop. Loewe heeft bij dit toestel bewust afgezien van een display, want informatie op een stationair display kan alleen bij direct zichtcontact van dichtbij goed worden gelezen. Als logisch gevolg daarvan staat muziekapparatuur vaak of teveel op de voorgrond in eetkamer, werkkamer, slaap- of woonkamer, of ze kan slecht worden bediend. De normaal gesproken toegepaste infrarood-afstandsbedieningen leiden door het noodzakelijke zichtcontact eveneens tot belemmeringen bij de bediening.

Bij de nieuwe Multiroom Receiver van Loewe is de bedieningsfilosofie revolutionair anders, want de complete besturing - ook van het toestel-display - werd geïntegreerd in de elegante afstandsbediening Assist Media. Daarmee heeft de gebruiker alle belangrijke informatie over het actuele internetradioprogramma of het uit het archief geselecteerde muziekstuk direct bij de hand - zelfs de album-cover straalt op het display.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist