Loewe Home Entertainment

Reference

De Loewe Reference 52 Full-HD+ 200 overtreft alle verwachtingen en overtuigt met zijn imposant 52 inch beeldschermdiagonaal en geringe diepte van amper 60 millimeter. Alle technologieën voor een fascinerende Home Cinema-beleving zijn geïntegreerd in dit platte display.

De missie van Loewe om het beste Home Entertainment-systeem te creëren, reikt echter verder. Het Loewe Reference Mediacenter is hét centrale knooppunt voor alle vormen van digitaal entertainment. Verschillende soorten media vinden hier hun ideale aansluiting waardoor afspelen van bv. muzieknummers heel eenvoudig is. Maar zonder geluid geen geestdrift: daarom produceren de ultradunne, elektrostatische Reference Sound Stand Speakers een volumineus geluid. Loewe is trouwens de eerste die deze technologie op de premiummarkt aanbiedt! De Reference Sound Subwoofer vervolledigt deze unieke geluidsbeleving met zijn nadrukkelijke, levendige bassen. Dankzij het Multiroom-concept kan men, zonder uitgebreide installatie, in alle woonruimtes van deze geluidsbeleving genieten. De gehele Loewe Reference-productlijn kan men tenslotte met slechts één enkele afstandsbediening besturen.

Via een comfortabel on-screen-menu op het televisiescherm leidt Loewe Assist Media u door de vele entertainment-mogelijkheden. In andere ruimtes wordt het OLED-display op de afstandsbediening geactiveerd waardoor keuze en bediening uiterst makkelijk wordt.
Alle componenten kan men op één enkele bodemplaat plaatsen waardoor het geheel het karakter aanneemt van een tijdloos beeldhouwwerk dankzij het design dat afkomstig is van Loewe en Phoenix Design in Stuttgart.

Kijk voor meer informatie op www.loewe.nl.

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*