Loewe home cinema

Never stop beginning

n lijn met het thema "Never Stop Beginning" voor de technologiebeurs IFA Consumer Electronics Unlimited show in Berlijn presenteerde Loewe eind vorige week een volledig nieuw productgamma waaronder een exclusieve serie ultra high definition televisietoestellen. We berichtten reeds de lancering van de Loewe Connect en Loewe Art. De televisiefabrikant biedt daarnaast een handige software-upgrade aan die het mogelijk maakt om de spannende nieuwe applicaties, zoals die tijdens de IFA gepresenteerd worden, ook te gebruiken op de Loewe-toestellen die nu al verkocht worden. Hiermee onderstreept de onderneming de langdurige gebruikswaarde van zijn premiumproducten.

Loewe Besturingssysteem
Alle nieuwe applicaties zijn geïntegreerd in het nieuwe Loewe-besturingssysteem. Loewe introduceert fascinerende en toffe nieuwe functies die speciaal ontworpen zijn om de gebruiksvriendelijkheid van home entertainment systemen gevoelig te verbeteren. De toepassingen gaan van een functie om snel van kanaal te veranderen en een intelligente zoekapplicatie, tot een functie om het televisietoestel van op afstand te programmeren met een smartphone en mobiel TV te kijken op een tablet via het Wi-Fi-netwerk. Bijzonder interessant is het Loewe-toestel met een ingebouwde hard disk recorder. De nieuwe functie Loewe Multi Recording maakt het mogelijk om twee verschillende programma’s op te nemen terwijl u gelijktijdig naar een derde kanaal kanaal kijkt. Dit systeem werkt ook met een externe USB harde schijf.

Loewe Masterpiece: een elegant televisietoestel met gebogen scherm
De Loewe Masterpiece is de nieuwste generatie van designtoestellen met licht gekromd scherm die nieuwe creatieve en technische mogelijkheden biedt. Deze revolutionaire gebogen TV plaatst de kijker in het midden van de actie. De kromming verhoogt het gevoel van contrast en ruimtelijke diepte. Het balanceren van de afstand tussen de kijker en het totale oppervlak van het scherm doet beelden groter lijken en meer realistisch en natuurlijker overkomen in ultra-high definition kwaliteit. Loewe heeft met de Masterpiece een allesomvattende en ongeëvenaarde productervaring gecreëerd. Deze is gebaseerd op geavanceerde beeldtechnologie en wordt versterkt door de krachtige sound van het audiosysteem dat in de sokkel geïntegreerd is. De Loewe Masterpiece wordt tijdens IFA 2014 gepresenteerd als een ontwerpstudie met een 65-inch scherm.

Loewe Reference: high-end televisie met uitmuntende geluidskwaliteit
De nieuwe Loewe Reference is een high-end Smart TV, die indruk maakt met zijn perfecte beeld- en briljante geluidskwaliteit. Hoogwaardige materialen variëren van het aluminiumframe dat het scherm als een kunstwerk omkadert tot de anti-reflecterende contrastfilter en de hoogwaardige stoffen voor de covers van de luidsprekers. Een intelligente luidsprekerconfiguratie, ontworpen door de audiospecialisten van SOEN©, creëert een verbluffende en briljante sound die anders alleen maar bereikt wordt met add-on sound bars. In Loewe Cinema Surround Mode genereert de SOEN© sound bar indrukwekkende virtuele 3D-audio zonder extra luidsprekers. De nieuwe Loewe Reference kan uiteraard ook worden uitgebreid met externe luidsprekers van Loewe zodat een volledig home entertainment systeem ontstaat.

Loewe Connect: de netwerkexpert
Naar één zender kijken, terwijl een andere in picture-in-picture-modus te volgen is en tegelijkertijd een derde programma opgenomen wordt met de geïntegreerde harddisk recorder – deze mogelijkheden maken het nieuwe gamma Loewe Connect uniek. Dit en nog meer is nu ook mogelijk met behulp van een mobiel toestel. Dankzij Loewe Mobile Recording kunnen gebruikers eenvoudig en intuïtief hun televisietoestel via de Loewe Smart Assist app voor Android en iOS programmeren – leuk als de vergadering onverwachts uitloopt en je die ene film toch nog wil opnemen. Het programmeren van de geïntegreerde harddisk recorder is eenvoudiger dan ooit met de elektronische programmagids van Loewe die volledig geïntegreerd is in het televisietoestel en de Loewe app.

Loewe Art: bliksemsnel zappen
De nieuwe Loewe Art televisies zijn net als de andere nieuwe Loewe TV's de snelsten als het gaat om het kiezen van andere kanalen. Dit geeft de kijker meteen een volledig overzicht van wat er op de andere zenders speelt wanneer een film plots onderbroken wordt met reclame. De functie werkt ook naadloos met picture-in-picture-technologie om toch nog een oogje op het originele programma te houden. Supersnel kanalen wijzigen met Loewe Instant Zapping garandeert een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Made in Germany
Loewe-producten worden allemaal in Duitsland ontwikkeld vanaf de allereerste ontwerpschetsen tot en met het volledige technologische concept. De voordelen zijn duidelijk: decennialange ervaring en een professioneel partnernetwerk waarborgen premiumproducten van de hoogste kwaliteit. Het gros van de Loewe-producten wordt bovendien ook in Duitsland geproduceerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist