Loewe draagbare luidsprekers

Speaker 2go

Krachtig geluid waar men ook gaat: De nieuwe Loewe Speaker 2go maakt het mogelijk. Verbind simpelweg uw smartphone, tablet of mp3-speler via Bluetooth met de luidspreker en het genieten kan beginnen. Het bijzonder compacte en lichte apparaat heeft het allemaal: Twee fullrange speakers, een woofer en een speciaal gevouwen basreflexbuis goed voor 40 watt muziekvermogen. Twee ingebouwde lithium-polymeer-accu's bieden tot acht uur onafgebroken luisterplezier. De geïntegreerde microfoon met automatische echo-onderdrukking zorgt bovendien voor een optimale handsfree-geluidskwaliteit, waardoor het apparaat ook ideaal is voor conference calls. Dat alles verpakt in een perfect afgewerkte behuizing van hoogwaardig aluminium. Een speciale feature is de geïntegreerde Table Stand Flex, die met een opstelhoek van 7,5 graden garant staat voor een optimale geluidsafstraling.

Krachtig geluid
De Loewe Speaker 2go biedt ondanks zijn compacte afmetingen (24 x 10,5 x 5,1 cm) een vol 2.1 stereosound over een frequentiebereik van 80 Hz tot 20 kHz. Dat is te danken aan drie digitale eindtrappen (klasse D) met een totaal muziekvermogen van 40 watt. Het luidsprekersysteem bestaat uit twee gecombineerde midden- en hogetonenspeakers (elk 10 watt) en een woofer (20 watt). De ruimtebesparend gevouwen basreflexbuis zorgt ervoor dat de muziek ook in de lage regionen volledig tot zijn recht komt. Het stevige frame van massief aluminium bevordert een onvervalste geluidsweergave. De ingebouwde, op spraak afgestemde microfoon verandert de Speaker 2go bij inkomende of uitgaande gesprekken razendsnel in een mobiel handsfree-toestel met geïntegreerde echo-onderdrukking voor optimale geluidskwaliteit. Conference calls met smartphone en Speaker 2go zijn zo altijd mogelijk.

Goed verbonden
Connectiviteit is het kernpunt van de Loewe Speaker 2go. De nieuwe NFC-technologie (Near Field Communication) zorgt voor een vlotte verbinding tussen mobiele apparaten en de luidspreker. Het mobiele NFC-apparaat wordt simpelweg op het contactpunt van de speaker geplaatst, de verbinding via Bluetooth komt tot stand en de muziek kan beginnen - zonder ingewikkelde instellingen. Na bevestiging blijven de apparaten automatisch via Bluetooth verbonden. Er kunnen maximaal vijf apparaten worden opgeslagen. Na het inschakelen van de speaker wordt meteen verbinding gemaakt met de beschikbare apparaten. De Speaker 2go maakt gebruik van de apt-X-codec voor de beste overdrachtskwaliteit van muziek via Bluetooth. Het bereik van de Bluetooth- verbinding bedraagt maximaal 10 m. Natuurlijk kan voor de geluidsweergave ook de 3,5 mm stereo-ingang worden gebruikt. De bijbehorende kabel wordt meegeleverd. Voor het opladen van mobiele apparaten heeft de speaker een USB-poort. Zo is de gsm altijd klaar voor gebruik.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist