Loewe Connect LED TV

entertainment en connectivity

Met de succesvolle Connect-lijn heeft Loewe reeds drie jaar geleden een wezenlijke trend gezet voor de gehele Consumer Electronics branche. Connect stond vanaf het begin in het teken van waar zijn naam voor staat: Connectivity, de ongecompliceerde verbinding tussen vele multimediale toepassingen. Met de nieuwe Connect LED Flat TV's in 32 en 40 inch tilt Loewe deze lijn nu naar een nieuw niveau. Het progressieve Connect-design werd consequent verder ontwikkeld en veredeld met een hoogwaardig contrastfilterscherm. Het 40 inch Full-HD-panel geeft de snelste bewegingen met 200 Hz beeldperformance exact en haarscherp weer. De achtergrondbelichting door moderne Edge-LED technologie zorgt voor excellent contrast bij een laag stroomverbruik.Geïntegreerde veelzijdigheid in het Loewe MediaPortal
Het Loewe MediaPortal bundelt alle geavanceerde multimediafuncties en maakt zijn opwachting met een nieuw vormgegeven bedieningsmenu. De innovatieve MediaNetfunctie maakt de ongecompliceerde integratie van online-content in het Home Entertainment-systeem mogelijk. Of het nu gaat om video's, muziek, nieuws of radio van het internet of gewoon om te surfen op het internet: een grote selectie internetcontent kan met Loewe MediaNet probleemloos op het televisiescherm worden gebruikt en makkelijk via de afstandsbediening worden gestuurd. De ingebouwde LAN-interface maakt door middel van MediaHome via het thuisnetwerk de toegang mogelijk tot beelden, muziek en video's. Ook de goed bereikbare USB-poort kan worden gebruikt als databron. Drie HDMI-interfaces maken het gebruik van Blu-ray spelers en gameconsoles mogelijk. En met wel twee CI+ interfaces is het systeem ook helemaal klaar voor de toekomst.

De TV als server en client
Een ander hoogtepunt is de DR+ Streaming functie. De, via de hardeschijfrecorder DR+, opgenomen uitzendingen kunnen hiermee heel eenvoudig ook op elke andere Loewetelevisie met de nieuwe SL-chassis-generatie worden bekeken. De overdracht (Streaming) vindt naar keuze plaats via LAN, WLAN of met Powerline via het stroomnet. Zo kan bijv. vanuit de Connect LED in de woonkamer een opname vanaf zijn geïntegreerde DR+ harddisk op de Art LED in de serre worden bekeken. Daarbij kan zelfs nog tegelijkertijd live een andere uitzending in de woonkamer worden bekeken. Zelfs voor wie de zojuist lopende uitzending op een andere Loewe-TV uit wil kijken, biedt DR+ Streaming een oplossing: gewoon de uitzending stopzetten, de functie DR+ Follow- Me activeren en meteen of later in een andere ruimte de uitzending verder bekijken, zonder iets te missen.

Helder, krachtig geluid
Ook bij de sound zijn geen compromissen nodig, want de Connect LED modellen in 32 en 40 inch bezitten geïntegreerde Dolby Digital Plus, AC3 en dts. Het muziekvermogen van twee maal twintig Watt stereo uit gesloten twee-weg-boxen plus veertig Watt voor het DFW-Soundsystem (Downfire-Woofer) met twee naar beneden stralende basluidsprekers zorgt voor een overtuigende geluidsbeleving. Hierdoor worden niet alleen films en muziekvideo's akoestisch goed in scène gezet, maar krijgen ook DVB-radioprogramma's, internetradio, muziek uit het thuisnetwerk of MP3-muziek vanaf USB-sleutel een krachtig en dynamisch geluid.

Innovatief design
Bij een dergelijk rijk innerlijk hoort natuurlijk ook een exclusief uiterlijk. Daarom vertoont de elegante Connect LED, vormgegeven door Design3, een consequente evolutionaire ontwikkeling van het innovatieve Connect design. De televisie wordt bovendien veredeld door het hoogwaardige, ontspiegelde contrastfilterscherm. De Connect LED is leverbaar in drie aantrekkelijke kleurvarianten. In Zwart Hoogglans, Wit Hoogglans of Chroom Zilver waarmee hij in elk interieur een passend en goed figuur slaat. Een massieve, draaibare en in hoek verstelbare tafelvoet in Chroom (Table Stand) wordt standaard meegeleverd. Als alternatief hiervoor is een slanke staande trapeze-voet (Floor Stand C) verkrijgbaar. En wie wil kan de televisie ook met een VESA-houder heel eenvoudig aan de muur hangen. De bijbehorende voorziening is reeds geïntegreerd in de achterzijde van de behuizing.

Milieuvriendelijk
Bij het concipiëren van de Connect LED werd bijzonder veel waarde gehecht aan milieuvriendelijkheid en zuinige omgang met natuurlijke bronnen. De Connect LED is bijvoorbeeld vrij van lood en kwikzilver. De LED-achtergrondbelichting helpt om het stroomverbruik op een bij deze tijd passend laag niveau te houden. De energiespaarfunctie OPC regelt optioneel de helderheid van het display, passend bij de belichting in de ruimte, om het stroomverbruik verder omlaag te brengen. In stand-by ligt het strooomverbruik bijvoorbeeld bij 0,4 Watt. En natuurlijk zijn Loewe-producten al sinds jaar en dag uitgerust met netschakelaars die zorgen voor een reëel verbruik van nul Watt.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist