Loewe bild i

slim en flexibel

De nieuwe productlijn Loewe bild i onderscheidt zich door eersteklas 4K OLED-panelen in de maten 65, 55 en 48 inch en wordt vervaardigd op een hoogtechnologische productielijn in Kronach, Franken. In combinatie met het Loewe SL7-chassis, een krachtige NT7-processor en de nieuwe Loewe LUX-software is een perfecte kijkervaring voor een grote verscheidenheid aan inhoud gegarandeerd. Of je nu films, series, sportevenementen of videoga-mes kijkt, gebruikers kunnen profiteren van de meest up-to-date standaar-den zoals Dolby Vision™ en Dolby Atmos™. De optionele nieuwe Loewe klang bar i met acht krachtige drivers zorgt voor een indrukwekkend geluid. Het nestelt zich discreet tegen de onder- en achterkant van het display en onder-streept het elegante Loewe-design.

Standaard uitgerust met de geïntegreerde digitale recorder Loewe dr + en 1 TB opslag op harde schijf, is het opnemen van tv-programma's een fluitje van een cent. Met de Loewe-app kunnen opnames naar andere apparaten wor-den overgedragen om ze bijvoorbeeld op een smartphone of tablet te bekij-ken. Ook de nieuwe afstandsbediening Loewe Remote is volledig vernieuwd, zodat alle functies met een druk op de knop zijn bereikt. De levering omvat ook een hoogwaardige standaard en een magnetische afdekking voor het achterpaneel om alle kabels netjes te laten verdwijnen. De televisietoestellen van de Loewe bild i-lijn zijn vanaf het voorjaar van 2021 verkrijgbaar bij erkende Loewe-dealers. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist