Loewe bild 7

ultra-HD oled-televisie

Loewe lanceert een nieuwe ultra-HD oled-televisie, de bild 7. Dit toestel geeft tv-kijken een heel nieuwe dimensie dankzij Loewe VantaVision.

De bild 7 is de eerste televisie van Loewe met oled-technologie. De heldere, zelfoplichtende pixels van het oled-scherm zorgen voor een ongeëvenaard contrast, een veel breder kleurenpalet, subtielere kleurovergangen en een ongeziene zwartweergave in vergelijking met conventionele lcd-tv’s. Deze nieuwe kijkervaring – een combinatie van de allernieuwste oled-technologie met de legendarische beeldverwerkingssoftware van Loewe – kreeg de naam Loewe VantaVision mee.

Die term is afgeleid van de donkerste stof die de mens ooit heeft gecreëerd: VantaBlack®. Die bestaat uit buisvormige deeltjes die bijna geen licht weerkaatsen, maar 99 procent ervan absorberen. Dit speciale maximale zwart wordt onder meer gebruikt om ruimtetelescopen te ijken en satellieten te camoufleren. De diepste zwartschakering heeft ook een nieuwe dimensie gegeven aan de beeldende kunst. Zo mag beeldhouwer Anish Kapoor als enige kunstenaar met dit soort kleur werken. VantaVision van Loewe is geïnspireerd door VantaBlack®.

Volmaakt geluid en design
Het schouwspel begint wanneer de bild 7 wordt aangezet. Het scherm schuift dankzij een reeks motoren vanzelf omhoog en een dunne, krachtige soundbar komt daarbij tevoorschijn. Zes drivers en vier passieve basmembranen leveren een ongelofelijk vermogen van 120 watt voor een levendig, nauwkeurig geluid dat de hele ruimte vult en garant staat voor een ongeëvenaarde entertainmentbeleving. Wordt de bild 7 weer uitgeschakeld, dan gaat het scherm geruisloos opnieuw naar omlaag. De soundbar wordt discreet verborgen en alleen het minimalistische glazen scherm blijft zichtbaar. Met zo’n goede geluidskwaliteit en ingebouwde bluetoothtechnologie is het natuurlijk kinderspel om via een smartphone of tablet audio te streamen naar de bild 7.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist