Loewe bild 5 OLED

hightech met een ziel

Tv-producent Loewe heeft met Loewe bild 5 OLED een tv klaar die een mix is van hoogstaande OLED-technologie en een elegante vormgeving met retronuances. Denk hierbij aan hout met geborsteld aluminium, een ultradun hoogtechnologisch scherm – dunner dan de meeste smartphones! – en een ruime keuze aan staanders. Extra interessant: u kan dit alles naar hartenlust combineren zodat u de meest persoonlijke tv ter wereld krijgt.

De combinatie van de verschillende oogstrelende materialen geeft de nieuwe Loewe bild 5 OLED een eigen karakter. “Wij zijn een van de eerste televisieproducenten die opnieuw natuurlijke materialen gebruiken, zoals hout”, aldus Bodo Sperlein, creatief directeur van Loewe in Londen. “We transformeren de tv-set als het ware tot een kunstvoorwerp. Een meubel dat zijn eigenaar zich helemaal thuis doet voelen.”


Stel zelf uw perfecte tv samen
De Loewe bild 5 OLED is verkrijgbaar in het natuurlijke 'Silver Oak', het getinte 'Black Oak' of het hoogglans 'Piano Black', die naar wens wordt gecombineerd met een reeks standaarden en geavanceerde geluidssystemen. U hebt dus eindeloos veel opties om zelf uw perfecte tv samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een flexibele wandhouder, tafelpoot of vloerstandaard in de kleuren Silver Oak of Black Oak. Of ga voor een uitvoering met of zonder bijhorende bild 5 soundbar van 80 W in passend Silver Oak of Piano Black. Bovendien kunt u de Loewe bild 5 OLED ook nog koppelen aan het luidsprekersysteem klang 1 of het draadloze klang 5 van Loewe voor een echte concertervaring.

1.000 GB opslagruimte
De Loewe bild 5 OLED heeft een geïntegreerde harde schijf (DR+) met 1.000 GB opslagruimte. Zo kan u tegen bedtijd uw Loewe-tv gebruiken als streaming client: pauzeer het programma dat u aan het bekijken was in de woonkamer en kijk later gewoon verder op uw tweede Loewe-tv in de slaapkamer. Ook kan u twee live tv-programma’s tegelijk opnemen of live tv-programma’s pauzeren en later gewoon verder kijken. Tv-zenders, opnames, apps en andere externe bronnen kan u eenvoudig opslaan en toevoegen aan de startpagina.

Loewe-app als elektronische tv-gids
Televisies van Loewe kan u dankzij de nieuwe Loewe-app voortaan ook bedienen met uw smartphone en tablet. U kan de app dus beschouwen als elektronische tv-gids. Nog een pluspunt: de Loewe-app kan live op uw mobiele apparaat ongecodeerde programma's afspelen via het thuisnetwerk. Ook kan u deze programma's makkelijk opnemen en weer afspelen terwijl u tegelijk naar een ander kanaal kijkt – thuis of onderweg.

Nieuwe tv-dimensie
Met een dikte van slechts 4,9 mm is de nieuwste generatie OLED-schermen zelfs dunner dan de meeste smartphones. De Loewe bild 5 OLED ziet er dan ook bijna gewichtloos uit. De tv-set heeft een lichte, delicate look, ondanks zijn imposante schermdiagonalen van 55” en 65”. De OLED-technologie zorgt voor kristalhelder beeld met zelfbelichtende pixels. In tegenstelling tot lcd-schermen hebben OLED-schermen geen schermverlichting nodig. Als een pixel wordt uitgeschakeld, wordt die plek inktzwart. Een OLED-scherm kan in minder dan een microseconde van helder verlicht naar bodemloos zwart veranderen, waardoor bewegingen adembenemend natuurlijk worden weergegeven.

Over Loewe
Loewe werd in 1923 opgericht door de broers Siegmund en David Ludwig Loewe en stelde in 1931 op de Achtste Radiotentoonstelling in Berlijn ’s werelds eerste elektronische filmuitzending voor. De hoofdingenieur van Loewe, de briljante uitvinder en fysicus Manfred von Ardenne, ontdekte deze technologie. En zo vond Loewe de elektronische televisie uit – de tv zoals we die vandaag kennen. Loewe ontwikkelde ook de eerste draagbare televisie. Maar dat is nog niet alles. Loewe Art 1, nu een heus designicoon, werd in de jaren 80 tentoongesteld in het New York Museum of Modern Art (MoMA). De Loewe-toestellen worden nog steeds met heel wat passie, enthousiasme en uitgebreide knowhow geproduceerd in Duitsland. De afdelingen ontwikkeling en productie en de klantendienst bevinden zich nog altijd in Kronach (Oberfranken). De producten van Loewe zijn perfect uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bovendien zijn ze ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en om zo weinig mogelijk energie te verbruiken. Modulaire technologie, premiummaterialen, nauwkeurige ambacht, regelmatige software-updates en een tijdloos design garanderen een product dat jaren meegaat. Hightech met een ziel.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist