Loewe Bild 3

less is more

Met de nieuwe bild 3-productfamilie in een large, medium en small uitvoering (55, 49 en 43”) toont Loewe zich een overtuigde voorvechter van de nieuwe downsizing trend. Eén ding is duidelijk: less is more. De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op de hoogste kwaliteit. Voor de bild 3 resulteert dit in een televisietoestel waar grondig over werd nagedacht en dat perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende levensfasen en woonsituaties. Er is er één voor iedereen. Zo wordt de 43” small uitvoering een prachtige eyecatcher, ook voor tiny spaces.

De Loewe bild 3.55 OLED is het basismodel, dat met de allernieuwste OLEDtechnologie is uitgerust. Met de bild 3.49 (lcd) en de 3.43 (lcd) met hun moderne, eigentijdse design en hun vele technische verfijningen toont Loewe aan dat topkwaliteit ook perfect geschikt is voor kleine ruimten, zoals keukens, kantoren, slaapkamers en logeerkamers. Want waarom zou je op plaatsen waar je veel kostbare tijd doorbrengt, met minder tevreden zijn?

Briljante beelden
De Loewe bild 3.55 OLED is uitgerust met het extreem platte OLED-scherm van amper 4,9 mm. Dat is dunner dan de display van de meeste smartphones, en toch bijzonder licht en discreet - ondanks de behoorlijke grootte van 55”. Het oled-scherm laat fascinerende beelden zien met een ware kleurenexplosie en ongeëvenaarde scherpte. Oleds zijn autonoom oplichtende pixels, organische lichtdiodes. Daarbij licht elk pixel afzonderlijk op. Als een pixel niet wordt geactiveerd, is hij zwart. Met deze technologie komt elk soort licht perfect tot zijn recht - van schel licht tot de donkerste nachtelijke duisternis. Dankzij Dolby Vision™ toont de bild 3 briljante beelden met een hoog contrast (HDR) en met een ongelooflijke dieptewerking en een verbluffend kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Zelfs de fijnste nuances worden natuurgetrouw weergegeven. En snelle bewegingen stralen een ongekende levendigheid uit. OLED - fascinerend anders. Loewe bild 3.49 en 3.43 worden dan weer met de recentste lcd-displays aangeboden. De extreem platte Ultra HD-displays beschikken over een vier keer hogere resolutie (3.840 x 2.160 pixel). Hierdoor zijn haarscherpe details, perfecte contrasten en een enorme kleurglans zichtbaar - zelfs bij snelle bewegingen, zoals in sportreportages of actiefilms.

Stel je eigen tv samen
Met de bild 3-productfamilie biedt Loewe zijn klanten talrijke mogelijkheden om zelf hun droomtelevisietoestel samen te stellen. Aan de muur, op een voet op de Sideboard of vrijstaand met de Floor Stand, naar keuze in grafietgrijs of lichtgrijs en met geïntegreerde speakers vooraan, die in totaal 2 x 40 watt muziekvermogen in de kamer verspreiden. En met de als optie verkrijgbare Digital Audio Link-interfaces kunnen extra soundsystemen van Loewe moeiteloos worden aangesloten.

Bediening
eenvoudig en intuïtief Het duidelijk gestructureerde menu is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Op het homescreen kan je gemakkelijk televisiezenders, opnamen, apps of externe bronnen instellen. Apps van onlinevideotheken zoals Amazon Video en Maxdome, maar ook YouTube en TIDAL, werden al in de fabriek geïnstalleerd. Met de muziekstreamingdienst TIDAL kunnen hifi-fans een keuze maken uit meer dan 40 miljoen muziektitels.

Loewe-app
Met de duidelijk gestructureerde Loewe-app kan je een televisietoestel van Loewe via je smartphone of tablet bedienen. Bovendien kan je de Loeweapp als digitale tv-gids gebruiken en kan je vlot achtergrondinformatie raadplegen over programma’s die op dat moment spelen. Ook bijzonder: met de Loewe-app kan je niet-versleutelde programma’s in het homenetwerk live op een mobiel apparaat bekijken of al programmeren wanneer je onderweg bent.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist