Loewe bild 3

Indrukwekkend, zelfs zonder beeld

Met de nieuwe Loewe bild 3 tilt de Duitse producent van hoogstaande entertainmentelektronica design en perfect ontworpen hightech nog maar eens naar een hoger niveau. Het minimalistische ontwerp valt vast in de smaak bij de stijlbewuste en technologisch onderlegde fans van Loewe. Het gaat om een gesofisticeerde combinatie van de meest verfijnde materialen en de nieuwste technologie, die discreet in de televisie verborgen zit. Bij de onthulling van de Loewe bild 7 in september tijdens de IFA-beurs voor consumentenelektronica en huishoudapparatuur in Berlijn was zelfs de vakpers vol lof: “De mooiste oled-tv ter wereld.” Mark Hüsges, de CEO van Loewe, legt uit: “De Loewe bild 3 is de volgende logische stap in ons concept om technologisch hoogstaand en verfijnd home-entertainment te leveren dat elke leefruimte verrijkt, zowel qua looks als qua geluid.” Technologie overheerst ons leven meer en meer. Daarom is de esthetiek van elektronische toestellen steeds vaker doorslaggevend bij de aankoop. In tegenstelling tot vele andere televisies is de Loewe bild 3 een designobject dat perfect past in moderne leefconcepten.Met zijn elegante, discrete lijnen is de Loewe bild 3 een echte blikvanger die de ruimte niet domineert maar aanvult. De kleuren graphite grey en light grey zijn gloednieuw. En een ander mooi detail is de soundbar onder het scherm die bekleed is met een exclusieve stof. Daardoor krijgt het strakke design een huiselijke look en een gezellige toets. Nog een hoogtepunt dat zeker indruk zal maken op designpuristen, is het kabelbeheersysteem van Loewe. Het ontwerpteam heeft dit steeds verder verfijnd met een bijna obsessief oog voor detail. De kabels verdwijnen, waardoor ze bijna onzichtbaar worden. Zo voelt de Loewe bild 3 zich ook in het midden van een kamer perfect thuis.

Multitasken op het hoogste niveau. Wie een bild 3 in huis haalt, moet zijn favoriete programma’s nooit meer missen. Met de Dual Channel -technologie van Loewe kunt u spontaan elke film, elk programma of elke voetbalwedstrijd onderbreken en verder bekijken wanneer het u past. Zelfs wanneer op dat ogenblik een ander programma wordt opgenomen. De externe Loewe DR+ Feature Disk, die discreet uit het zicht verdwijnt in de uitsparing achteraan de televisie, heeft een opslagruimte van 1 TB. Ideaal om uw favoriete programma’s op te nemen in de onmiskenbare HD-kwaliteit van Loewe. Als u graag zapt, dan zult u gek zijn op deze innovatieve functie: Instant Channel Zapping. Zo schakelt u snel tussen de kanalen met één druk op de toets – zonder enige vertraging.

Gebruiksvriendelijk dankzij het besturingssysteem van Loewe.
Met de vernieuwde, intuïtieve gebruikersinterface van Loewe vindt u nog gemakkelijker uw weg in de verschillende functies. De belangrijkste rubrieken zijn duidelijk gestructureerd en gemakkelijk toegankelijk.

Perfect geluid.
Het ingebouwde stereosysteem met gesloten bass reflex speaker heeft een muziekvermogen van 2 x 40 watt, wat een verbluffend levensecht geluid oplevert. De bild 3 is in een speciale variant ook verkrijgbaar met een geïntegreerde 5.1 audio multichannel decoder. Zo kunt u uw eigen homecinemaoplossingen van 3.1 tot 5.2 creëren.

Ultra High Definition.
Briljante kleuren, beelden met hoge contrasten, adembenemend realistisch. Dankzij de intelligente scalingalgoritmes op de UHD-display lijkt zelfs full-HD-content nog levendiger, haarscherper en levensechter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist