Loewe bild 2

Strak design. Perfecte technologie.

Televisiekijken is een ervaring. Ontspannend en leuk tegelijk. Wat er te zien is, daar draait het om. Niets mag ons afleiden van dit plezier. De Loewe bild 2 is de perfecte keuze voor wie de nieuwste technologieën kan smaken en elke dag weer van een prachtig toestel wil genieten. De essentie van televisiekijken ligt aan de basis van het design. Innovatieve technologieën worden zorgvuldig verenigd met de wereldvermaarde Loewe-kwaliteit.

De Loewe bild 2 is puur en verfijnd, en prachtig afgewerkt in het zwart. De smalle rand accentueert het dunne scherm. Een volledig geïntegreerde soundbar staat garant voor kristalheldere dialogen en een rijk, krachtig muzikaal panorama. De Loewe bild 2 is verkrijgbaar in de formaten 55", 49" en 43" en past dankzij zijn subtiele design perfect in elk interieur. Een appartement in het midden van de stad, een modern kantoor, uw eigen woning.

Zwart is het nieuwe zwart. Loewe bild 2 in puristisch zwart.
De smalle rand accentueert het dunne scherm. Ook aan de achterkant heeft Loewe aan de details gedacht. Voor een gestroomlijnde en elegante look zitten de kabels bijvoorbeeld verborgen achter een magnetische cover. U kunt kiezen tussen de schermformaten 55", 49" en 43", net als tussen tal van muurbevestigingen en vloer- en tafelstaanders.

Indrukwekkende beelden. Dankzij de nieuwste schermtechnologie.
De Loewe bild 2.55 heeft een ultramodern oled-scherm, met zelfoplichtende pixels die het puurste zwart tot leven brengen. Het resultaat? Ongelooflijke contrasten, ultrafijne details en adembenemende, levensechte beelden. De slanke Ultra HD lcd-schermen van de Loewe bild 2.49 en 2.43 maken indruk met een unieke diepgang en detailweergave. Zo is de resolutie vier keer groter (3840 x 2160 pixels) dan bij hun Full HD-tegenhangers. Geniet van contrastrijke, levendige en verbluffend kleurrijke beelden.

Krachtig geluid. Dat de kamer tot leven brengt.
De naar voren gerichte soundbar met zwarte akoestische stof past naadloos in het design van de Loewe bild 2. De luidsprekers van 2 x 20 watt staan garant voor een krachtig, rijk en gedetailleerd geluid. Ideaal voor kristalheldere dialogen en dramatische achtergrondmuziek in films. Met een Loewe klang 1-audiosysteem kunt u eenvoudig upgraden naar een 3.1 stereosysteem met maar liefst 420 watt aan muziekvermogen. Voor een krachtig, kamervullend geluid. Dankzij de bluetoothverbinding kunt u ook met een draadloze koptelefoon tv-kijken en zelfs muziek van uw smartphone naar uw tv-toestel en elk verbonden audiosysteem streamen.

Geïntegreerd, gepersonaliseerd geluid.
We hebben ook een wereldprimeur in petto. De innovatieve geluidspersonalisatietechnologie

Mimi Defined™ zit voortaan standaard in alle Loewe-tv's. Dankzij recent onderzoek kan het geluid van de Loewe bild 2 nu individueel op iedere luisteraar worden afgestemd. Dit garandeert een rijke, warme klank met kristalheldere details voor een luisterervaring op maat. U hoeft niet alles te horen, maar het is leuk dat het kan.

Intuïtieve bediening. Het Loewe-besturingssysteem
Loewe-tv's zijn eenvoudig, intuïtief en dus een plezier om te gebruiken. De Loewe bild 2 is ook uitgerust met het intuïtieve Loewe-besturingssysteem. Op het unieke, aanpasbare startscherm organiseert u alles zoals u dat wilt, net zoals op uw smartphone. Uw favoriete tv-zenders, verbonden toestellen, apps zoals Amazon, TIDAL en YouTube, radiozenders, websites, persoonlijke fotoalbums, filmpjes en nog veel meer. Met Loewe krijgt u snel en eenvoudig toegang tot de inhoud die u wilt.

Duitse technologie, kwalitatieve materialen, nauwkeurig vakmanschap, allemaal samen in een modern design. Dat is de Loewe-kwaliteit. Dat is de Loewe bild 2.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist