Loewe Best Product 2013-2014

Bekroond met Eisa Award

Het beste smart home entertainment-systeem van Europa komt van Loewe: de SmartTV Loewe Individual en het luidsprekersysteem Loewe 3D Orchestra zijn bekroond met de felbegeerde EISA Award

Wommelgem, 5 september 2013 – De gerenommeerde vakbladen van de European Imaging and Sound Association (EISA) hebben de televisie Loewe Individual 55 en het luidsprekersysteem Loewe 3D Orchestra bekroond met de felbegeerde EISA Award Best Product 2013-2014 in de categorie European Home Theater Solution. De onafhankelijke vakjury was vol lof: "Loewe weet premium home entertainment-systemen te ontwikkelen waarbij topdesign, gebruiksvriendelijkheid en audiovisuele beleving één worden... De nieuwe Loewe Individual 55 biedt onder meer 3D active shutter-technologie, een geïntegreerde harde schijf en tal van SmartTV-functies, terwijl de draadloze luidsprekers van het Loewe 3D Orchestra 5.1 systeem voor een ruimtevullende surround sound zorgen. Het resultaat is een aantrekkelijk en ongecompliceerd systeem..." De prijs zal op 6 september 2013 tijdens de IFA worden uitgereikt in het Radisson Blu Hotel in Berlijn. In aanloop naar deze feestelijke gebeurtenis toont Loewe CEO Matthias Harsch zich verheugd: "Loewe biedt smart home entertainment-systemen van topkwaliteit die weten te overtuigen door een groot bedieningsgemak en perfect beeld en geluid. Deze award van de internationale vakpers betekent een belangrijke erkenning van ons werk en een aanmoediging om de ingeslagen weg te vervolgen."

Loewe 3D Orchestra 5.1 IS
Het bijzondere van Loewe 3D Orchestra IS is de intelligente combinatie van innovatieve technologieën, zoals draadloze actieve luidsprekers, bolvormige geluidsuitbreiding en automatische driehoeksmeting. Hierdoor ontstaat absolute vrijheid en flexibiliteit wat betreft aantal en positie van zowel de luidsprekers als de luisteraars in de ruimte. Loewe 3D Orchestra IS imponeert door zijn unieke ruimtevullende geluid en brengt de akoestiek van een concert- of bioscoopzaal bij de gebruiker thuis.


Aangezien de Loewe 3D Orchestra speakers de bekende sweet spot uitbreiden tot sweet space, maakt het vrijwel niet uit waar de luisteraar zich in de ruimte bevindt. In de sweet space kan men gaan en staan waar men wil en is men niet langer aan één ideale zitplaats gebonden. Zolang men zich in de ruimte tussen de luidsprekers bevindt, wordt elke zit- of staanplaats tot VIP-loge in de thuisbioscoop. Deze perfectie is te danken aan een speciale meetmethode, die bij de installatie de volledige ruimte meet. Nadat de luidsprekers over de ruimte zijn verdeeld, wordt de bijgevoegde driehoekige microfoon in het achterste gedeelte van de ruimte opgesteld. De nu volgende, volledig automatische meting houdt rekening met alle ruimtelijke gegevens, zoals afmetingen, doorgangen en geluidsabsorberende gordijnen. Zo kan het systeem binnen enkele minuten exact op de individuele omstandigheden worden afgestemd. Dat is uniek.


Zoals bij Loewe gebruikelijk wordt alles met één enkele afstandsbediening comfortabel via het tv-menu bediend. De Loewe 3D Orchestra IS set bevat, afhankelijk van de versie, twee of vier Loewe 3D Orchestra speakers, een Loewe 3D Orchestra subwoofer, de meetmicrofoon en de 3D Orchestra Controller module. De laatste wordt in de televisieachterwand, dus uit het zicht, op de Digital Audiolink aangesloten. Vereiste voor Loewe 3D Orchestra IS is een Loewe televisie van de nieuwste generatie (vanaf model SL 220), zoals de bekroonde Loewe Individual 55 Slim Frame.

Loewe Individual 55
De Loewe Individual 55 Slim Frame vormt samen met de Loewe 3D Orchestra als audiomaster en besturingseenheid het intelligente centrum van de slimme thuisbioscoop. De geïntegreerde AV-voorversterkers en meerkanaalsdecoders voor Dolby Digital en DTS maken deze Loewe Smart TV uitermate geschikt voor dit doel. Met Loewe 3D Orchestra IS wordt ook de tv-luidspreker als centerspeaker integraal onderdeel van de installatie.
De Loewe Individual is verkrijgbaar in drie beeldschermformaten: 40, 46 en 55 inch. Alle drie de modellen beschikken over full-HD-LCD-technologie met Edge-LED-achtergrondverlichting en een verversingsfrequentie van 400 Hz. Dankzij de helderheid en hoge verversingsfrequentie zijn de displays uitermate geschikt voor de weergave van 2D- en 3D-content. Bij 3D-content garandeert de active shutter-technologie een ruimtelijke filmbeleving als in de bioscoop. De Loewe Individual is bovendien uitgerust met een speciaal contrastfilterscherm voor diep zwart en hoge contrasten. De antireflectielaag voorkomt reflecties en verhoogt het kijkcomfort.


De Loewe Individual beschikt bovendien over een uiterst overzichtelijk, volledig nieuw en intuïtief bedieningsconcept: Loewe Assist Media. Met dit aantrekkelijke systeem zijn apparaten en toepassingen snel en eenvoudig te besturen. Niet eerder waren tv-programma's, internetcontent, foto's, video's en apps zo gemakkelijk toegankelijk. En ook hier draait het om maximale individualiteit: elke persoonlijke content kan snel als favoriet op het beginscherm worden opgeslagen. Dat kunnen favoriete zenders zijn, maar ook opnamen op de geïntegreerde 750 GB hardeschijfrecorder DR+, websites, apps uit het MediaNet portaal of muziek, films en foto's uit het persoonlijke netwerk. Omgekeerd is het net zo eenvoudig om de content weer op te roepen: simpelweg de toepassing selecteren en het systeem doet de rest. Dat is momenteel alleen bij Loewe te vinden.

Nog een plus voor een zekere toekomst is de geïntegreerde dual-triple-tuner voor DVB-T/T2/C/S2 in combinatie met de twee CI+ interfaces voor HDTV-ontvangst van gecodeerde kanalen. Daarnaast breidt Loewe zijn producten regelmatig uit met nieuwe, aantrekkelijke functies. Via MediaUpdate is de software van het apparaat altijd gemakkelijk te updaten via internet. Geregistreerde eindgebruikers worden automatisch geïnformeerd over de beschikbaarheid van nieuwe software. En last but not least: Loewe houdt alle onderdelen lang op voorraad, zodat ook na jaren nog een defect onderdeel bijvoorbeeld probleemloos kan worden vervangen dankzij het modulaire ontwerp. Zo behoudt de Loewe Individual jarenlang zijn waarde.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist