Loewe audio systeem

SoundVision

Met het audiosysteem Loewe SoundVision ontketent de Duitse premium producent een revolutie op de audiomarkt. Dit systeem is niet alleen toonaangevend door zijn weergaloze geluid, maar door zijn minimalistische, exclusieve design ook bijzonder innemend.Als All-in-One audiosysteem is de Loewe SoundVision een volledig onafhankelijk optredende protagonist, die echter vanzelfsprekend netwerkcompatibel is en daarom probleemloos kan worden geïntegreerd in een Home Entertainment-systeem. De eenvoudige besturing via het compleet nieuw ontwikkelde bedieningsmenu zorgt daarbij voor het hoogste comfort – via het 7,5 inch Multi Touch Display of met de afstandsbediening Loewe Assist.

De toon maakt de muziek
De Loewe SoundVision zit vol technische finesses. Het audiosysteem heeft een nieuw, gebruikersvriendelijk bedieningsmenu. Het is uiterst eenvoudig in gebruik en biedt talloze mogelijkheden voor individualisering. Zo wordt ook het kiezen van muziek bijzonder gemakkelijk, of de bron nu een FM-radio, internet-radio, CD, iPod of iPhone is. Voor akoestisch luistergenot zorgen zes ingebouwde luidsprekers, waarvan twee met geïntegreerde subwoofer. Die laten elke muziek helemaal tot zijn recht komen, omdat ze altijd een briljante sound garanderen. Deze solist kan via LAN, WLAN of Powerline zowel met het Loewe Home Entertainment-systeem als met het eigen thuisnetwerk worden verbonden. Op die manier hebben gebruikers toegang tot de in het netwerk opgeslagen muziekbestanden. Door AUPEO! is het mogelijk om aanbevelingen te ontvangen over nieuwe muziek. De geïntegreerde muziekherkenningsdienst Gracenote beantwoordt vragen over de titel of de artiest van een muziekstuk. Nog terwijl de muziek loopt, zoekt het programma op de achtergrond naar deze en andere muzikale informatie. Bovendien bestaat de mogelijkheid om muziek via Bluetooth direct van de mobiele telefoon naar de Loewe SoundVision te zenden. Eveneens kan muziek van de Loewe SoundVision naar een hiervoor geschikte Bluetooth-koptelefoon worden verstuurd.

Compromisloze individualiteit, talloze vormgevingsmogelijkheden
De Loewe SoundVision is niet alleen een technisch multitalent. Het audiosysteem is ook een hoogwaardig en intelligent sieraad voor het interieur. De slanke behuizing van het audiosysteem is vormgegeven in Aluminium Zilver of Aluminium Zwart. Het CD-loopwerk is er handig in verscholen door een Slot-in mechaniek. Bovendien kan het inlegwerk aan de zijkant door eenvoudige uitwisseling worden aangepast aan de persoonlijke smaak, waarbij een bijna onbeperkt kleurenspectrum ter beschikking staat. De Loewe SoundVision past daardoor op stijlvolle wijze bij elke individuele woonambiance. De bovenzijde van het muzieksysteem, waarin het Multi Touch Display is geïntegreerd, bestaat uit gepolijst en geëloxeerd aluminium. Dit benadrukt de elegantie van het soundsysteem op bijzondere wijze. Een andere meerwaarde van de Loewe SoundVision bestaat uit zijn exacte fabricage: de aluminium behuizing is uit één stuk  gefreesd. Op die manier belichaamt de Loewe SoundVision tot in het kleinste detail de merkwaarden van Loewe: minimalistisch design, zinvolle innovaties en exclusieve individualiteit. Loewe SoundVision, dat is Loewe in perfectie.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist