Loewe Art 37 LED

LED televisies

De nieuwe Loewe Art 37 LED

  • Het passende formaat voor doorstarters
  • Eenvoudige toegang tot het thuisnetwerk dankzij Loewe MediaHome
  • Met HbbTV-technologie klaar voor de toekomst
  • Verhoogd DR+-comfort door extra opslagcapaciteit
  • Minder stroomverbruik ondanks technische finesses

Na de geweldige testresultaten van de grootformaat Loewe Art LED televisies brengt Loewe met de nieuwe Art 37 LED een TV-toestel van de hogere middenklasse op de markt. Art LED overtuigt niet alleen met een klassiek design maar ook met excellente techniek met het hoogstmogelijke comfort. Wat betreft beeldtechniek zorgen het Edge-LED Backlight, de automatische aanpassing van de lichtsterkte (OPC) en het automatisch dimmen op basis van de beeldinhoud (VBD+) voor de beste contrasten en een haarscherp beeld bij een geringer stroomverbruik. De 100Hz beeldverwerking van

het led-scherm zorgt voor een voortreffelijke, uiterst exacte en haarscherpe weergave van bewegingen. De geïntegreerde luidsprekers zorgen voor de passende sound. Ze verwennen het oor met exacte hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige bas. De nieuwe Loewe Art 37 LED is daarmee het perfecte televisietoestel voor alle 32-inchdoorstarters die willen genieten van uitstekende Home Cinema op een groter formaat zonder dat het meubilair daarvoor hoeft te worden aangepast.

Aantrekkelijk uiterlijk
Qua vormgeving onderscheidt de Art LED-lijn zich door elegante verhoudingen en klassieke Loewe-designelementen. De harmonieuze integratie in de woonomgeving wordt nog gemakkelijker door drie aantrekkelijke kleurvarianten: edel Zwart Hoogglans, technisch Chroom Zilver of het behaaglijk-warme Mokka. Ook bij de opstellingsconcepten biedt Loewe een grote keus in individuele varianten. Van een Table Stand met draaibare en in hoek verstelbare voet tot een even beweeglijke Floor Stand en VESAwandhouders: voor elke situatie is er een perfecte oplossing. Een voorziening voor bevestiging aan de wand is al in de achterwand van de behuizing geïntegreerd.

Comfortabele techniek
Ook bij het thema multimedia slaat de Art LED een goed figuur. Met behulp van het nieuwe mediaportaal Loewe MediaHome is het binnen de Art-familie heel gemakkelijk om met de TV toegang te krijgen tot foto's, video en muziek in het thuisnetwerk of op een lokaal USB-opslagmedium. Zo kunnen vakantiefoto's op de harde schijf van de eigen PC of muziekvideo's die zijn opgeslagen op USB-stick, in volledig formaat en optimale kwaliteit worden bekeken. Powerline, LAN of optioneel WLAN met antenne met hoge capaciteit zorgen voor snelheid en stabiliteit bij de gegevensoverdracht. Ongecompliceerd en snel kunnen met MediaNet internetvideo's worden bekeken, kan webradio worden beluisterd en kan een grote selectie internetcontent worden opgeroepen. Allemaal met een intuïtief bedieningsconcept dat maar een paar drukken op de knop van de afstandsbediening vereist. Het nieuw vormgegeven bedieningsoppervlak met zijn overzichtelijke menustructuur zorgt voor moeiteloos gebruik van deze functionele veelzijdigheid.

Loewe MediaText
Een bijzonder hoogtepunt van de Art LED is Loewe MediaText: met deze nieuwe functie integreert Loewe de mooiste en tevens meest comfortabele Teletekst aller tijden. Hij biedt onder andere video on demand uit de mediatheek en is gebaseerd op de HbbTVtechnologie. Dit is een Europese standaard die in Duitsland al door enkele zenders wordt aangeboden. Loewe is met MediaText een van de eerste ondernemingen die dit bijzondere aanbod in 37 inch op de markt brengt. Daarmee is de Art 37 LED helemaal klaar voor de toekomst. Nog een plus voor een onbezorgde blik in de toekomst biedt het geïntegreerde CI+ slot, waarvan de Art LED zelfs over twee stuks beschikt.

DR+ comfort
De geïntegreerde harde schijf DR+ van de nieuwe Art 37 LED is zoals gebruikelijk van het hoogste niveau. Door extra opslagcapaciteit is de opnameduur nu nog langer. Voor aanvullend comfort worden previewbeelden voor zowel opgeslagen video- als beeldbestanden in beeld gebracht. Op die manier kunnen filmfavorieten, uitzendingen of vakantiefoto's ideaal worden opgeslagen en heel gemakkelijk worden ingedeeld. Door USB-recording bestaat tevens de mogelijkheid om bestanden op een externe harde schijf op te slaan en uiteraard weer af te spelen. Dat geldt in het bijzonder ook voor alle Artmodellen zonder DR+. Voorwaarde voor de opname van televisieprogramma's is de toestemming van de contentaanbieder.

Uitstekend geluid
Ook bij de weergave van geluid mag je hooggestemde verwachtingen hebben van een design-icoon. Verfijnd geconstrueerde, gesloten twee-weg-boxen staan garant voor exacte hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige bas. Alle modellen beschikken over Dolby Digital Plus. De Art 37 LED beschikt bovendien over geïntegreerde AC3 en dts voor 5.1 Soundsystemen. Het muziekvermogen van twee maal twintig Watt stereo plus veertig Watt voor het lage-tonen-bereik zorgt te allen tijde voor een helder, krachtig geluid. Uitbreiding met aanvullende Loewe-audiocomponenten is dankzij volledige compatibiliteit altijd mogelijk.

Milieuvriendelijk
Bij het concipiëren van de Art LED werd bijzonder veel waarde gehecht aan milieuvriendelijkheid en duurzame omgang met natuurlijke bronnen. De Art LED is bijvoorbeeld vrij van lood en kwikzilver. De led-achtergrondbelichting helpt om het stroomverbruik op een bij deze tijd passend laag niveau te houden. De energiebesparingsfunctie OPC regelt bovendien de helderheid van het display, passend bij de belichting in de ruimte en brengt zo het stroomverbruik omlaag. In de standby modus bedraagt het stroomverbruik – ondanks de integratie van veelzijdige functies slechts 0,35 Watt. En natuurlijk zijn Loewe-producten al sinds jaren uitgerust met netschakelaars die zorgen voor een gegarandeerd verbruik van nul Watt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist