Loewe Art

De snelste bij het zappen

Naast zijn vernieuwde Loewe Connect, heeft Loewe op IFA Consumer Electronics Unlimited show ook zijn Loewe Art aan het publiek voorgesteld.

Geen enkele tv ter wereld zapt zo snel als de toestellen uit de nieuwe televisielijn Loewe Art. Wanneer reclame een speelfilm onderbreekt, weet de kijker dus meteen wat er op dat moment te zien is op andere zenders. Supersnel omschakelen met Loewe Instant Channel Zapping betekent een maximaal bedieningscomfort.

Naast het schitterende scherm in Ultra-HD-kwaliteit en een perfect geluid heeft de nieuwe Loewe Art nog heel wat meer te bieden. Zijn unieke tweekanaalsfunctie maakt het mogelijk om naar een programma te kijken en tegelijkertijd een tweede op te nemen via USB. En dankzij de functie MyTV2Move zet je het lopende televisieprogramma, of een ander programma, gewoon met een druk op de knop over op je tablet of smartphone en ‘neem je het mee’.

De beeldervaring

Een adembenemende beeldkwaliteit gegarandeerd: het Ultra-HD-display van de nieuwe Loewe Art overtuigt door haarscherpe beelden die via USB, van op het thuisnetwerk of via het internet op het beeldscherm verschijnen. Zijn innovatieve aansluitingsmogelijkheden (HDMI 2.0, HDCP 2.2 en HEVC) geven met ultrahoge resolutie toegang tot inhoud op externe mediaspelers, zoals de blu-rayspeler Loewe BluTechVision 3D. De kers op de taart: zelfs filmpjes in Full-HD zien er dankzij de uitgekiende Loewe Scaling-technologie duidelijk beter uit. Loewe garandeert zo een perfect natuurlijke beeldindruk, met diepe, scherpe details en toch frisse en levendige kleuren. Vanzelfsprekend zijn de nieuwe Loewe Art-modellen ook uitgerust met 3D. De bijpassende brillen zijn verkrijgbaar als optie.

De klank

Smart Home Entertainment van Loewe is een genot voor alle zintuigen, want ondanks zijn slanke lijnen brengt de nieuwe Loewe Art een uitstekend geluid voort. Het naar voor gerichte, hoogwaardige stereogeluidsconcept met een totaal muziekvermogen tot 2 x 40 watt is gebaseerd op het bass-reflexprincipe.

De modernste luidsprekertechnologieën van audiospecialist SOEN© maken een nog mooiere en meer indrukwekkende geluidsbeleving mogelijk, ondanks het kleinere luidsprekeroppervlak. Zo wordt een achtervolging of een concert altijd een akoestische topbelevenis, ook zonder aangesloten audiosysteem of grote luidsprekers.

De intuïtieve bediening

De nieuwe Loewe gebruikersinterface Assist Media 2015 is nog overzichtelijker geworden. Hij werkt nog consequenter met grafische elementen en geeft ook het gebruiksverloop weer (‘Wat is er het laatst bekeken’). Als echte Smart-TV biedt de nieuwe Loewe Art toegang tot een bijna grenzeloze reeks inhoudstypes en toepassingen. Een Triple-Tuner, het tweekanaalssysteem en de ingebouwde netwerkinterface in samenspel met de krachtige WLAN-module vormen daarvoor de technologische basis. Met Loewe Assist Media 2015 vindt u moeiteloos de interessantste inhoud – zowel online, in de mediatheken van de zenders als op uw thuisnetwerk. En dat allemaal met de instellingen die u zelf kiest. Het Loewe Smart TV-portaal MediaNet geeft bovendien toegang tot inhoud op YouTube, de onlinevideotheek Videoland en de muziekstreamingdienst Deezer.

Het design

Loewe staat voor tijdloos design. De drijfveer daarachter is de wil om home-entertainmentsystemen op maat te maken voor individuele woonlandschappen. Systemen waarvan men ook na jaren nog kan genieten. Het nieuwe design van Loewe Art schittert door klassieke elegantie. Een hoogwaardig, omlopend aluminiumframe en perfect afgewerkte oppervlakken en tussenruimten maken vanuit elke hoek duidelijk dat het hier om een topproduct gaat. Naast de Table Stand biedt Loewe een reeks andere spectaculaire opstellingsmogelijkheden – van de elegante, draaibare vloerstandaard via racksystemen tot de klassieke wandmontage.

Oerdegelijke Duitse kwaliteit

Loewe inspireert sinds zijn oprichting meer dan negentig jaar geleden met baanbrekende innovaties, die steeds opnieuw werden geroemd als technologische mijlpalen. Een greep uit deze vernieuwingen: de uitvinding van de geïntegreerde schakeling in 1926, de eerste publieke voorstelling ter wereld van de elektronische televisie-uitzending in 1931, het eerste geluidscassetteapparaat ter wereld in 1950 of de voorstelling van de eerste Europese stereotelevisie in 1981. Met het televisietoestel Connect gaf Loewe in 2008 de aanzet voor de Smart-TV. In 2013 volgde het eerste ingebouwde systeem voor 3D-geluid ter wereld. Alle Loewe-producten worden ontwikkeld in Duitsland, van het eerste ontwerp tot het technologische concept. Het voordeel is duidelijk: korte lijnen verzekeren topproducten van de hoogste kwaliteit made in Germany

De duurzaamheid – drie jaar garantie

Elk product heeft zijn eigen levenscyclus. Loewe-toestellen zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur en spaarzaam energieverbruik. De modulaire techniek, de hoogwaardige materialen, de precieze afwerking en niet het minst het tijdloze design bezorgen u het aangename gevoel dat u een duurzaam product bezit. Een product waaraan u lang plezier zult beleven. Alleen zo kan Smart Home Entertainment echt overtuigen. Daarom verlengt Loewe ook de garantieperiode naar drie jaar, na de registratie van het product bij de Loewe-handelaar.

De nieuwe Loewe Art is verkrijgbaar in de kleuren chroomzilver en zwart in de beeldschermformaten 40, 48 en 55 inch.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist