Loewe 3D-TV

Premium-televisie in de derde dimensie

Driedimensionale televisie is op het gebied van Home Entertainment een trend met groot potentieel. 3D-blockbusters zoals Avatar of Alice in Wonderland zijn enorm populair in de bioscoop, en voor 2011 is de verschijning op 3D-Bluy-rays gepland. In 2011 zullen TVomroepen steeds meer 3D-inhouden uitzenden. Loewe houdt rekening met deze ontwikkeling met een eigen Premiumconcept. In overeenstemming met de Loewe strategie om trends te herkennen, te beoordelen en op het juiste tijdstip met rijpe producten de markt op te gaan, stelt deze traditionele Duitse onderneming zijn eerste 3Dproducten voor op de IFA 2010.Loewe concentreert zich bij zijn 3D-televisies op Full-HD LCD technologie met LEDBacklight en 400Hz beeldperformance. Deze displays zijn met hun lichtsterkte en hoge beeldwisselfrequentie perfect geschikt voor de weergave van 3D-inhouden. De 3Dcompatibele Loewe Blu-ray players gaan functioneren als signaalbronnen. Het 3D-effect wordt opgewekt door middel van 3D-brillen (shutter-bril) die door het afwisselende verdonkeren van het linker en rechter oog een driedimensionaal beeld laten ontstaan. Ze gelden op dit moment als de meest rijpe technologie. Loewe werkt bovendien ook intensief aan nieuwe, brilloze technologieën (autostereoscopie). Een bijzonder hoogtepunt is weer eens het in het televisietoestel geïntegreerde Loewe hardeschijfrecorder-concept, dat in staat is om frame compatibele 3D inhouden op te nemen en weer te geven.

De marktintroductie van de 3D-televisie van Loewe is gepland voor het eerste kwartaal van 2011. In dezelfde periode komen ook de eerste 3D-compatibele Blu-ray players van Loewe op de markt. Natuurlijk zullen de 3D-producten zich optimaal integreren in de Loewe-systeemwereld. Dat betekent: rijke variatie in individualiseringsmogelijkheden, opstellingsconcepten en sound-opties tot 7.1 Surround-Sound voor een filmbeleving als in de bioscoop. Met de introductie van de 3D-technologie en de continue verdere ontwikkeling van weergavemethodes staat Loewe garant voor samenklank van excellent design en de actueelste techniek.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist