Loewe 3D televisies

internationale EISA Award

Het Loewe-principe van compromisloze individualiteit in combinatie met de beste technologische normen wordt internationaal enthousiast ontvangen. Zo onderscheidde de onafhankelijke deskundige jury van de European Imaging and Sound Association (EISA) de Loewe Individual 46 Compose 3D met de felbegeerde EISA Award Best Product 2011-2012 in de categorie 'European AV-Streaming TV': "De gloednieuwe Loewe Individual 46 Compose 3D biedt ademberovend beeld en geluid en tegelijkertijd veel connectiviteitsopties." De feestelijke uitreiking zal ter gelegenheid van de IFA op 2 september in hotel Adlon (Berlijn) plaatsvinden. Oliver Seidl, de voorzitter van het bestuur van Loewe, is zeer verheugd: "Loewe Individual staat in het bijzonder voor de merkwaarde van het bedrijf. Deze onderscheiding laat zien, dat de mix van minimalistisch design, zinvolle innovaties en exclusieve individualiteit door de Europese vakpers zeer gewaardeerd wordt."De jury, bestaande uit de hoofdredacteuren van de EISA vakbladen, waren vooral enthousiast over de combinatie van uitstekende beeld- en geluidskwaliteit alsmede de onbeperkte connectiviteit. Voor het perfecte beeld van de Loewe Individual Compose zorgt het samenspel van Full-HD LCD technologie, LED Backlight alsmede de 400 Hz beeldperformance. Daarmee zijn de TV's uitstekend geschikt voor de weergave van 3D content. Daarnaast geeft de Loewe Individual Compose ook 2D in de hoogste kwaliteit weer. Natuurlijk kunnen 2D-uitzendingen naar 3D omgezet worden. Verder kan 3D content, onder de voorwaarde dat de provider het toelaat, door de in de TV geïntegreerde
500 GB-HD-recorder Loewe DR+ zowel comfortabel opgenomen alsook weergegeven worden.

Via WLAN, LAN of Powerline kan de content zelfs op een andere 3D-compatibele Loewe TV gestreamd worden en met de Follow-Me functie daar op elk moment weer bekeken worden. Hierbij spelen zowel het tijdstip van de onderbreking van de film of de uitzending alsmede de duur geen rol. De naadloze voortzetting is daarbij altijd gewaarborgd. Het is echter ook mogelijk, op de flatscreen van het hoofdtoestel via de ingebouwde tuner het reguliere programma te volgen, terwijl tegelijkertijd de opname van de DR+ harde schijf op het tweede toestel gestreamd wordt. Als men op het hoofdtoestel een live-uitzending wil volgen, terwijl een andere persoon liever een item op de DR+ HD-recorder wil kijken, is er hiervoor een oplossing. M.b.v. DR+ Streaming kan de content moeiteloos naar eenTV in een andere ruimte overgedragen worden, zonder de live-uitzending te onderbreken. Met DR+ Streaming kan zelfs een heus archief-netwerk ingericht worden met alle DR+ harde schijven die zich in het huishouden bevinden. Alle overeenkomstig uitgeruste TV's kunnen eenvoudig en comfortabel gekoppeld worden en zorgen ervoor, dat men vanaf elk afzonderlijk toestel toegang heeft tot alle andere.

Het geïntegreerde Loewe MediaPortal maakt een groot aantal media in het thuisnetwerk toegankelijk, zoals digitale radiozenders, foto-, muziek- of videobestanden op externe harde schijven. Daarmee zijn alle actuele Loewe Individual TV's uitgerust. Door Loewe MediaNet is er bovendien toegang tot internet. Geen andere fabrikant heeft op dit moment meer Europese content in zijn aanbod geïntegreerd als Loewe. Dankzij de geïntegreerde browser kan bovendien ook vrij op internet gesurft worden. Het nieuwe en vernieuwende Loewe MediaText volgens de HbbTV-standaard is eveneens inbegrepen. Met slechts een druk op de knop van de Loewe Assist afstandsbediening is via internet een groot aantal programmabegeleidende diensten beschikbaar. Loewe is een van de eerste fabrikanten, die zijn TV's klaar heeft gemaakt voor deze teletekst van de toekomst. De nieuwe Individual 46 Compose 3D is daarmee
volgens EISA, "the easiest and most flexible way, to enjoy multimedia all around your house. It is also desperately elegant and stylish and perfectly crafted as well [de eenvoudigste en meeste flexibele mogelijkheid, om in het hele huis van multimedia te genieten. Hij is ook zeer elegant en stijlvol alsmede perfect verwerkt]."

De uit glas gemaakte contrastfilterruit geeft de Loewe Individual Compose 3D een exclusieve finishing touch. De TV is verkrijgbaar in de klassieke Loewe-kleuren wit hoogglans, aluminium zwart en aluminium zilver. De verwisselbare intarsia kunnen verder, in overeenstemming met de individuele kleurwensen, vrij vormgegeven worden. Talrijke geluids- en opsteloplossingen ronden het aanbod ideaal af. De modernste technologie gecombineerd met een groot aantal uitrustingsvarianten in duidelijke en elegante vorm – dat is Loewe Individual.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist