Liefde is…samen een romantische film kijken

Op een televisie van Loewe

Met Valentijn naar een romantische film kijken is natuurlijk op en top gezellig. Kaarsjes aan, lekker sfeertje en knus tegen elkaar op de bank. Zo’n romantisch moment wil je natuurlijk niet laten verpesten door een slechte beeldkwaliteit. Met een Loewe tv heb je niet alleen geweldig beeld. Het design mag er ook wezen.

Neem nu bijvoorbeeld de Loewe Connect
Een televisieprogramma bekijken, tegelijkertijd een tweede programma volgen met de beeld-in-beeldmodus en een derde opnemen op de ingebouwde harde schijf: een unieke mogelijkheid bij de nieuwe serie televisietoestellen Loewe Connect. En dat gaat allemaal ook onderweg. Met Loewe Mobile Recording programmeert u het televisietoestel eenvoudig en intuïtief via de Loewe Smart Assist App voor Android en iOS. Handig wanneer een afspraak wat langer uitloopt en u thuis een speelfilm wilt opnemen. De ingebouwde harde schijf programmeren verloopt bijzonder comfortabel via de elektronische programmagids van Loewe. Deze is zowel in het tv-toestel als in de Loewe App geïntegreerd. De opslagcapaciteit van de schijf is met een terabyte bijna onbegrensd, zodat u ontelbare uitzendingen ook in hoge resolutie kunt opnemen en bijhouden. De harde schijf dient bovendien als videoserver waartoe andere Loewe-toestellen in het thuisnetwerk toegang hebben (DR+ streaming) of waarmee u het lopende programma na een onderbreking uitgesteld ook in een andere kamer verder kunt volgen (DR+ Follow-Me). Het programma volgt de kijker dus.

Het design
De Loewe Connect is een op maat gemaakt home-entertainmentsysteem dat zich perfect in het individuele woonlandschap inpast. Een systeem waarvan men ook na jaren nog kan genieten. Het zeer succesvolle design van de Connect is stapsgewijs verder ontwikkeld. Het is voortaan nog slanker en eleganter. Een hoogwaardig, omlopend aluminiumframe en perfect afgewerkte oppervlakken en tussenruimten maken vanuit elke hoek duidelijk dat het hier om een topproduct gaat

Ervaren bij de dealer.
Wanneer u een luxe televisie wilt kopen en wat meer gaat besteden aan echt iets goeds, is de aankoopbeleving ook erg belangrijk. Tevens is een goed advies een absolute meerwaarde. Natuurlijk zijn de televisies bij alle dealers gelijk echter is de service en advisering bij een 5 sterren winkel net even prettiger. Wilt u een Loewe in het echt ervaren? Informeer dan eens bij een van onze 5-sterrenspecialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist