Libratone speakers

Draadloos, stijlvol en aan de muur te bevestigen

Libratone heeft wederom de grenzen van home audio verlegd met de introductie van de Libratone Loop. Het is een veelzijdige speaker die adembenemend stereogeluid en het gemak van draadloos AirPlay-streaming combineert. De Libratone Loop biedt verschillende plaatsingsopties. Het kan eenvoudig aan een muur worden bevestigd of op een tafel of plank worden gezet. Slank, stijlvol en met de mogelijkheid om aan de muur te bevestigen: deze ronde schoonheid levert attractief geluid op verschillende niveaus.
Veelzijdigheid gedefinieerd
Gekenmerkt door een dubbele voet en een muurbeugel is de Libratone Loop de meest veelzijdige speaker op de markt. Of hij nou op een plank, vloer of een tafel staat, de Libratone Loop blijft net zo krachtig. Eenvoudig gemonteerd aan de muur staat de Libratone Loop niet in de weg. Gekleed in Libratone’s karakteristieke Italiaanse wol heeft de speaker tevens verwisselbare covers in een aantal frisse kleuren die eenvoudig te verwisselen zijn. Extra covers zijn los verkrijgbaar en passen zo in ieder hedendaags interieur.

“De Libratone Loop is geboren vanuit dezelfde designfilosofie dat de rest van de line-up van het bedrijf definieert: compromisloze schoonheid en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Daarnaast wilden we ons richten op veelzijdigheid, wat de reden is dat we de klant de mogelijkheid hebben gegeven de speaker op te hangen of neer te zetten”, zegt Tommy Anderson, CEO van Libratone. “De Libratone Loop levert high-end functionaliteit in een compact en veelzijdig design.”

Draadloos muziek streamen vanaf elk apparaat
Net als de rest van de productfamilie werkt de Libratone Loop naadloos met iPad, iPhone en Android of Mac/PC en levert uitstekend geluid door middel van AirPlay of DLNA. De speaker kan ook worden gebruikt zonder een Wi-Fi-netwerk. Dit gebeurt door Libratone’s PlayDirect™ technologie die in samenwerking met AirPlay en DLNA een directe Wi-Fi-verbinding tussen de Libratone Loop en elk compatibel apparaat opzet. Je kunt de draadloze high-end audio overal mee naartoe nemen, zonder dat je hiervoor een draadloos (thuis)netwerk nodig hebt. Bovendien laat de Libratone Loop je draadloos streamen vanuit muziekdiensten als Spotify, maar ook radiostations op het internet kun je via de Libratone Loop beluisteren.

Scandinavië in je huiskamer
Gebaseerd op de karakteristieke stijl uit Scandinavië heeft de Libratone Loop een schitterend, licht en clean design. De ronde vorm van de Libratone Loop biedt een mooi contrast met de scherpe randen van planken, fotolijstjes, televisieschermen en overig meubilair in een woning.

Tommy Anderson vervolgt: “We wilden een speaker ontwerpen die de consument wegblaast met overweldigend en indrukwekkende prestaties. Maar op hetzelfde moment moet deze een licht, fijn en minimalistisch design herbergen. Ik denk dat de Libratone Loop het beste van twee werelden combineert. Het is veelzijdig, stijlvol en maakt plaatsing eenvoudig, zonder een compromis te sluiten in de geluidskwaliteit.”

Eén geluidsbron
De Libratone Loop levert alle gemak en vrijheid van draadloos geluid zonder compromis op de geluidskwaliteit. De ingebouwde Digital Signal Processing en de digitale versterker in samenwerking met de ribbon-based tweeters leveren een kristalheldere FullRoom™ stereogeluidservaring. Dankzij de ronde vorm van de speaker en de ingebouwde FullRoom™ technologie verspreidt de Libratone Loop geluidsgolven in iedere richting van de kamer en weerkaatst deze van de muren zodat de kamer van hoek tot hoek gevuld wordt. Slechts één geluidsbron die genoeg kracht heeft om een prestatie van formaat te leveren.

Boost jouw geluid
De akoestische kenmerken van de kamer en het geluidstype zijn beide even belangrijk om die geweldige geluidservaring te bereiken. De gratis Libratone app voor Apple- en Android-apparaten is ontworpen om gebruikers de beste de beste luisterervaring te bieden ongeacht in welke kamer zij zich bevinden. De Libratone Loop komt met de optie om de geluidservaring te verbeteren en aan te passen naar de omgeving van de speaker en het type muziek dat het afspeelt. De bediening van het systeem is verplaatst naar de palm van je hand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist