Libratone draadloze luidsprekers

ZIPP- en LOOP

Libratone breidt de flexibiliteit en veelzijdigheid van haar bekroonde ZIPP- en LOOP-luidsprekers uit met Bluetooth 4.0, APT-X en NFC (Near Field Communication)."Hoewel we in WiFi de ideale manier zien om thuis muziek te streamen, is Bluetooth nu op een punt waarop het onze luidsprekers veel extra kan bieden. In combinatie met WiFi is de installatie en het dagelijks gebruik nog makkelijker. Gebruikers van Libratone kunnen nu muziek streamen vanaf bijna elk apparaat, overal; thuis, op vakantie en zelfs buiten", vertelt Jan McNair, COO van Libratone.

BT 4.0 APT-X audio codering biedt direct streamen in CD-kwaliteit, en met Bluetooth Smart kunnen apparaten uren of zelfs dagen gekoppeld blijven zonder dat de verbinding verloren gaat. Door Near Field Communication (NFC) is het koppelen van Bluetooth kinderspel.

Sociaal streamen
"We willen dat Libratone een vriendelijk en open merk is. En door BT 4.0 aan onze luidsprekers toe te voegen, zijn we nog socialer geworden. Zijn er vrienden op bezoek met een geweldige afspeellijst op hun telefoon? Laat hen deze gewoon via Bluetooth koppelen. Als ze een telefoon hebben met NFC kunnen ze het toestel binnen een paar seconden aansluiten door de telefoon gewoon boven het logo op de Libratone-luidspreker te houden," vertelt Jan McNair.

Gebruikers kunnen hun WiFi-thuisnetwerk aansluiten via AirPlay of DLNA-technologie. Dankzij ingebouwde Spotify Connect-software kunnen gebruikers moeiteloos miljoenen nummers van Spotify naar via WiFi aangesloten Libratone-luidsprekers streamen zonder onderbrekingen door binnenkomende gesprekken. Door de deelname van Libratone aan het HTC Connect-programma is het voor HTC-gebruikers eenvoudig om draadloos muziek te streamen van hun smartphone naar Libratone LOOP en Libratone ZIPP. De geluidsprofielen van beide luidsprekers kunnen via de gratis Libratone-app aan de omgeving worden aangepast .

Nieuwe kleuren en materialen
De nieuwe WiFi/BT-versie van Libratone's draagbare, op batterij werkende ZIPP-luidspreker is verkrijgbaar in een nieuwe variant met naturel lederen handvat en wollen cover in Salty Grey. De WiFi/BT-versie van de ZIPP met een zwart leren handvat en Pepper Black cover is ook verkrijgbaar. De WiFi/BT-versie van Libratone's draadloze LOOP-luidspreker voor muren en wandplanken (standaard en wandbeugel meegeleverd) wordt geleverd met een wollen cover in Pepper Black. Mensen die voor het eerst een ZIPP of LOOP kopen mogen gratis een extra cover uitzoeken in hun lievelingskleur wanneer ze hun product registreren via de Libratone-app of de website.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist