De Deense audiopionier Libratone rust zijn bekroonde ZIPP-speakers uit met de skill- en spraakfuncties van Amazon Alexa, en speelt daarmee in op de revolutionaire trend van smart homes. Libratone is er trots op een voortrekkersrol te vervullen en toont opnieuw een staaltje van zijn kunnen. De draadloze ZIPP-speaker van het merk werkt nu met de spraaktechnologie van Amazon Alexa. Met deze baanbrekende nieuwe functie controleer je de ZIPP en daarmee geconnecteerde apparaten volledig met niets meer dan de kracht van je stem.

Muziek in alle vrijheid – Libratone ZIPP
Libratone streeft ernaar muziek te bevrijden. Met die doelstelling in gedachten maakt de Libratone ZIPP-skill in Amazon Alexa het nog gemakkelijker om de waaier aan indrukwekkende mogelijkheden en functies van de ZIPP te bedienen.

Simon Peschcke Køedt, VP Global Marketing bij Libratone, licht toe: “Libratone wil muziek bevrijden. De mogelijkheid om de ZIPP met je stem te controleren is een belangrijke stap in die richting. Het volstaat nu om de Libratone ZIPP-skill te activeren en een apparaat als de Echo Dot te vragen je speaker harder te zetten. Het maakt niet meer uit waar je de speaker plaatst.”

Luid en duidelijk
ZIPP reageert niet alleen op bevelen van Amazon Alexa, hij is ook compatibel met de Alexa Voice Service. Het is nu met andere woorden mogelijk om met de ZIPP te praten en hem te zeggen wat je wil dat Alexa doet. Tik met je vinger, zeg ‘Speel Drake’ en Alexa komt in actie.

Omdat ZIPP op alle Alexa-bevelen reageert, opent hij de deur naar een wereld van nieuwe smarthome-apparaten. En dankzij de lichte batterij en de prachtige vormgeving die overal tot haar recht komt, plaats, verplaats en controleer je de ZIPP waar en wanneer je maar wil.

Gratis en gemakkelijk
De spraaktechnologie van Amazon Alexa is volledig gratis beschikbaar voor alle huidige ZIPP- en ZIPP Mini-klanten. Een eenvoudige update volstaat. Deze wordt in de herfst van dit jaar gelanceerd. Gebruikers krijgen automatisch een bericht over de update op de Libratone-app.

Uitgebreidere smarthome-integratie met AirPlay 2
Apple AirPlay 2 komt later dit jaar op de markt en uiteraard is Libratone er klaar voor. “We zijn er trots op als een van de eerste bedrijven gespecialiseerd in draadloze speakers AirPlay 2-ondersteuning aan te bieden. Dat sluit helemaal aan bij onze ambitie om de wereld verder te veroveren met draadloze speakers die het oog én het oor strelen”, aldus Simon Peschcke Køedt.

De update is beschikbaar kort nadat Apple AirPlay 2 gereleased heeft en is volledig gratis voor alle huidige ZIPP- en ZIPP Mini-gebruikers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist