LG combi beeldschermen

m94d


Studenten zijn over het algemeen krap behuisd en moeten woekeren met de beschikbare ruimte. Vindt maar eens plek voor die knappe 22" TV als je op krap 25 m2 moet slapen, leven én studeren. Ook budgettair zitten zij vaak krap. De op Prinsjesdag gepresenteerde rijksbegroting biedt voor deze problematiek geen oplossing. LG komt studenten en Wouter Bos tegemoet met een passend alternatief. Met de nieuwe LG combi-beeldschermen uit de M94D serie is dat ruimteprobleem effectief en stijlvol opgelost. De monitoren, beschikbaar in 19”,20”en 22", zijn de ideale combinatie van perfecte LCD HDTV én breedbeeld PC monitor.

 

 

Remco Klaverstein, Marketing Coordinator IT Products bij LG Electronics: “De vraag naar hoge kwaliteit compacte tv’s voor keuken, slaapkamer of kantoorruimte neemt toe. Dit zijn meestal ruimtes waar mensen ook een pc hebben staan. Daarnaast zien we dat ook studenten steeds hogere eisen stellen aan hun studie- en leefcomfort, maar beperkt zijn in hun ruimte en budget. De monitoren uit de M94D serie zijn ideaal als je moet woekeren met de ruimte en toch hoge eisen stelt aan beeldkwaliteit, uiterlijk en functionaliteit. Waarom zou je geld uitgeven aan zowel een HDTV als een breedbeeldmonitor voor je PC of notebook als je dat ook perfect kan combineren in één stijlvol multifunctioneel apparaat?”

 

Stijlvolle, minimalistische look
De M94D-serie heeft hetzelfde strakke design als de grotere LG flatscreen-tv’s – alleen in een compacter formaat. Daardoor passen de nieuwe schermen perfect in elke ruimte. Een pianozwarte schermkader en verborgen speakers geven de flatscreens een minimalistische, strakke look. Zet je het scherm uit, dan verandert de aanblik van de schuine geslepen facetrand geleidelijk in een volledig transparant kader. Dit geeft de schermen een mystieke uitstraling waarbij beeldscherm en kader naadloos in elkaar over lijken te gaan. Het slanke profiel, mooi vormgegeven voet, ronde achterkant en rustiek blauwe LED-aan-/uitknop completeren de strakke looks van de M94D-serie.

 

Loepzuiver als HDTV en High-End LCD monitor
Met de multifuctionele beeldschermen uit de M94D serie zorgt LG voor een doorbraak in beeldschermkwaliteit en functionaliteit. TV kijken en werken achter de PC zijn qua beeldverwerking totaal verschillende activiteiten. Slechts weinig leveranciers weten hun toestellen in beide rollen goed te laten presteren. De M94D-serie is echter in beide rollen loepzuiver – de beeldkwaliteit is bijzonder hoog bij gebruik als zowel pc-monitor en HD-tv. Het 19-inch model heeft een schermresolutie van 1440x900 pixels, de 20- en 22-inch versies van 1690x1050 pixels. Ruim voldoende pixels om zowel te genieten van glasheldere HD-uitzendingen en (HD-) dvd’s als voor het bewerken van foto’s, teksten en voor het spelen van games. Met een ‘Dynamic Fine’ contrast ration van 20.000:1 zorgt het scherm voor een scherp gestoken beeld en een nauwgezette weergave van de fijnste kleurnuances. Door toepassing van de speciale LG f-engine-beeldverwerkingstechnologie (ook gebruikt in de high-end LDC beeldschermen en grafische monitoren van LG) verbetert het beeld nog verder. De razendsnelle responsetijd van 5 ms zorgt voor de glasheldere beeldweergave van snelle bewegingen in films, sportwedstrijden en videogames.

“LG heeft de M94D-schermen speciaal ontwikkeld voor zowel close-up kijken als veraf” verteld Remco Klaverstein”. “Bij PC werk en gaming zit je bij wijze van spreken met je neus bijna in het scherm. Kijk je TV dan is de afstand een stuk groter en is een kijkhoek van 170 graden ideaal. Door toepassing van de innovatievetechniek van LG, onder meer terug te vinden in de geavanceerde f-Engine image processing technology, bieden de schermen onder alle omstandigheden dezelfde topkwaliteit. Of je nu recht voor het scherm van dichtbij een film bekijkt, liggend op de bank TV kijkt of op het puntje van je stoel World of War Craft aan het spelen bent.”

 

PC, Notebook, Wii, PlayStation? Mediacenter of hifiset? Just hook it up!
De M94D-schermen zijn met D-Sub en DVI-D connecties eenvoudig aan te sluiten op je PC of notebook computer. Daarnaast heeft LG de flatscreens uitgerust met voldoende verbindingsopties voor andere audio- en videocomponenten: twee HDMI-aansluitingen voor een Blu-ray speler of spelcomputer, jacks voor componenten, Full en Half Scart aansluitingen voor bijv. je DVD speler of je ouderwetse videorecorder en zelfs een optische digitale audio-aansluiting voor een verbinding naar je stereoset. En wat betreft het TV kijken: het toestel is voorzien van een analoge tuner voor aansluiting op je analoge


Kijk voor meer informatie op: www.lg-playwide.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist