Kylian Mbappé

Loewe brand ambassador.

Loewe slaat een nieuwe weg in op het gebied van marketing en heeft met Kylian Mbappé voor het eerst sinds de oprichting van het bedrijf 100 jaar geleden een exclusieve merkambassadeur. Kylian Mbappé is een van de grootste sterren in de sport en zal Loewe wereldwijd vertegenwoordigen als onderdeel van een langdurig strategisch partnerschap. Hij zal het bedrijf begeleiden bij de wereldwijde lancering van nieuwe productoplossingen en de gezamenlijke verdere ontwikkeling van het merk Loewe ondersteunen.

Kylian Mbappé licht zijn samenwerking met Loewe toe: "Ik vind het geweldig om samen te werken met Loewe, een eeuwenoud Duits high-end technologiemerk, om een buitengewone nieuwe productlijn te lanceren. Stay tuned!"

Aslan Khabliev, CEO Loewe Technology GmbH, licht de nieuwe exclusieve samenwerking toe: "We zijn verheugd om Kylian Mbappé aan te kondigen als onze allereerste merkambassadeur. We zijn ervan overtuigd dat onze waarden nauw aansluiten bij die van Kylian Mbappé. We zijn er dan ook ongelooflijk trots op dat hij samen met ons op weg gaat om het merk Loewe verder te ontwikkelen."

Loewe Technology GmbH is in 2023 begonnen met het aanzienlijk vergroten van de zichtbaarheid van het merk Loewe. Deze reis wordt in 2024 voortgezet met verschillende opvallende ontwikkelingen. Een zeer belangrijke stap voor het bedrijf is de nieuwe samenwerking met Kylian Mbappé.

Over Loewe.
Sinds bijna een eeuw staat Loewe symbool voor inventiviteit en luxueuze elektronicaproducten voor de consument. Van de oprichting in 1923 tot de uitvinding van de elektronische televisie in 1931 heeft Loewe zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende onderneming met een lange traditie. Met 200 medewerkers en een internationaal verkoopnetwerk is Loewe Technology GmbH tegenwoordig in 45 landen actief met zijn high-end, elegante TV- en audioproducten. Het wereldmerk is gepassioneerd en trots op zijn buitengewone innovatiekracht, traditie en perfect vakmanschap "Made in Germany". De unieke combinatie van Duitse techniek, uitmuntendheid, exclusief design en duurzaamheid heeft de cultuur van het merk gevormd. Toch vormen de traditierijke fabriek en de hightech productielocatie van de hoofdvestiging in Kronach, Oberfranken, het hart van Loewe.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist