JBL speaker dock

On Stage micro II

Genieten van je favoriete muziek kan deze zomer voortaan altijd en overal. Of het nu op reis, op het strand of tijdens een picknick in het park is, met de nieuwe On Stage micro II speaker dock van JBL kun je waar dan ook muziek luisteren. Het ontwerp is klein maar geeft een groots geluid.

De portable speaker is ideaal om in je reistas mee te nemen omdat hij klein, licht en compact is en doordat hij met AAA batterijen zelfs tot 24 uur non-stop door kan spelen. Verder is de speaker dock te gebruiken voor alle type MP3-spelers, maar speciaal gemaakt voor de iPod en werkt bovendien met de iPhone waarvan hij de batterij tegelijkertijd op kan laden tijdens het spelen van muziek. Met de lage bassen en heldere tonen is een unieke muziekervaring deze zomer gegarandeerd.

Bovendien is hij met de bijgeleverde afstandbediening ook nog eens vanuit je luie (strand)stoel te bedienen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist