JBL® Spark

Vrolijke kleuren in één Bluetooth speaker

“De felle kleuren en de vorm van een megafoon vallen gelijk op, maar het is vooral het kenmerkende JBL geluid die je niet loslaat” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager Harman Consumer Nederland.


Voor elk interieur een andere kleur
De JBL Spark is verkrijgbaar in vijf kleuren; rood, blauw, geel, wit en zwart. De speaker voegt aan elke ruimte een explosie van geluid en kleur toe, of hij nu aan de muur hangt, op tafel of op een wandplank staat, of op een bank of kussen ligt. Draadloos streamen via Bluetooth brengt het geluid van de speler naar de luidspreker, en de JBL Spark vult de ruimte met een goed, rijk geluid.

Helder, duidelijk geluid in veelzijdig design
JBL laat met de Bluetooth JBL Spark zien dat professionalisme in audio reproductie leuk kan zijn. De opvallende megafoonvorm is functioneel en grappig: perfectie in speakerdesign vereenvoudigd tot de basis. De JBL Spark maakt handig gebruik van de megafoonvorm met twee high-performance JBL drivers en een afgestemde baspoort. Die brengen een helder, duidelijk geluid voort met warme, rijke lage tonen in een veelzijdige vorm die je overal mee naartoe kunt nemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist