JBL® LINK BAR

grote audio-visuele ervaring

De volgende grote stap in TV heeft niets te maken met een scherm, maar met een nieuwe ervaring. De innovatieve JBL LINK BAR is een krachtige soundbar met uitstekende audio prestaties en zorgt met de Android TV™ en Google Assistent voor slimmere tv-content. De LINK BAR is de nieuwste toevoeging aan de JBL LINK-serie.

De JBL LINK BAR is allesbehalve gewoon. Het verandert elke TV in een Smart TV, compleet met legendarische JBL-geluidsprestaties. Naast dat de JBL LINK BAR is uitgerust met Android TV waarmee je content via apps kunt zoeken en streamen, heeft het ook Google Assistent*. Met een simpele "Hey Google" kan je in no time films en series streamen, je smart home besturen en nog veel meer. En dat door alleen maar je stem te gebruiken zonder je plek te verlaten. Leun lekker achterover en geniet van je favoriete show met geweldig geluid. Wil je een nog hardere bass? De LINK BAR biedt ook een optionele subwoofer.

Door de ingebouwde Chromecast kun je videos afspelen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Maak verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk als de LINK BAR en je kan de nieuwste releases “casten” met de Chromecast-compatibele apps.

De JBL LINK BAR past zich naadloos aan aan elke levensstijl en is de perfecte toevoeging aan je woonkamer. De LINKBAR combineert gemakkelijk alle AV-bronnen in een alles-in-één product. Relaxen en genieten van een ultieme entertainment ervaring was nog nooit zo makkelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist