Jacob Jensen Clock II

It’s not just a clock…

Clock II is meer dan een nauwkeurige en functionele klok; het is tevens een klassiek ontwerp met unieke vormgeving. Door gebruik van aluminium en zwarte elementen slaagt Jacob Jensen erin tijdloos design te combineren met hedendaagse behoeften.Voor de nieuwe generatie.
De Clock II kan handmatig worden ingesteld en tevens de zendergestuurde tijd ontvangen middels het gebruik van de JACOB JENSENTM Multi Sensor (apart verkrijgbaar). Deze optionele Multi Sensor werkt tevens met de Hygrometer II en de Thermometer II.

Clock II is voorzien van een snooze-functie en displayverlichting. De standaard grafiekweergave kan naar wens worden aangepast naar cijferweergave. De klok kan zowel staan als worden opgehangen, alleen of met een van de andere items uit de Weather Station II serie. Men kan het naar eigen wens uitbreiden. JACOB JENSENTM Weather Station II Series is een modulair systeem bestaande uit: Thermometer II Silver Version, Hygrometer II Silver Version, Barometer II Silver Version, Clock II Silver Version en de Multi Sensor.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist